Tok til tårene etter sprinten

Astrid Uhrenhold Jacobsen fortvilte etter exiten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (30) var svært skuffet etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen under lørdagens sprintrenn i Davos.

I intervjuet med TV 2 etter å ha blitt slått ut, måtte hun tørke tårer.

– Jeg føler ikke at jeg gjorde noen ting bra. Det var kjedelig. Jeg er kanskje enda mer skuffet enn resultatet tilsier. Det er ikke svar resultatmessig, men jeg føler jeg ikke gjør noe bra taktisk eller fysisk. Da er det ikke så gøy å gå skirenn, fortviler Uhrenholdt Jacobsen.

Se intervjuet over!

Med et OL-uttak stadig nærmere, skjønner TV 2-ekspert Kristin Størmer Steira godt at det føles tøft for 30-åringen.

– Det er kjedelig når ting ikke fungerer. Astrid valgte jo å stå over åpningen i Ruka og fikk det ikke til å stemme så bra som hun kanskje hadde håpet på i Lillehammer og en ny liten trøkk nå. Det nærmer seg uttak, og da vil du ha roen og kjenne at ting fungerer. Jeg skjønner godt at det kommer en tåre eller to, sier langrennseksperten.

Nå håper Uhrenholdt Jacobsen å slå tilbake på den TV 2-sendte 10-kilometeren søndag.

– I morgen er en annen type renn. Da skal jeg gå alene. Jeg får prøve å åpne fornuftig, så jeg kan få en følelse av å gjøre det bedre utover i løpet. Å gå en bedre andrerunde enn førsterunde. Jeg kommer til å klare å bli ferdig med det her, men nå er det fem minutter siden jeg kom i mål og da er alt utenpå, sier hun.