Farmen-Amalie (21) slår tilbake mot silikonryktene

God kveld Norge (TV 2): – Det er veldig mange som har spurt om det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Amalie Snøløs kunne denne uken slippe jubelen løs på Sandvika gård da hun etter en hinderløype-konkurranse ble sikret en etterlengtet semifinaleplass.

Søndag kveld klokken 20.00 avgjøres det hele mellom Halvor Sveen (47), Eunike Hoksrød (39) og Amalie Snøløs (21).

– Ikke en pyntedukke

Til God kveld Norge forteller Amalie at det er veldig mange som dømmer henne etter utseende. Og det har hun sett seg lei på.

– Alle som satt og sa at «den jentungen kommer til å ryke etter første uka» – sorry mac, men nå er jeg i finaleuka. Og det føles deilig, sier 21-åringen.

Se hele intervjuet med God kveld Norge øverst i saken!

– Når man ser blondt hår og et søtt ansikt, så tenker man at da skal man være en pyntedukke.

Avviser silikonryktene

Med mye tv-tid kommer også spekulasjonene. Selv avviser Amalie alle påstander om silikon, og sier hun aldri har gjort noe med kroppen.

– Det er veldig mange som har spurt om det. Men jeg har ikke gjort noen ting. Jeg har en tatovering og farger øyenbrynene, men ikke tatt silikon eller restylane.

Farmen har også ført til at mange fremmede har tatt kontakt. For litt siden mottok hun et brev fra en fengselsinnsatt som gjerne ville møte 21-åringen en gang i fremtiden.

– Personen som skrev brevet er 37 år gammel og sitter inne. Han ser på Farmen og det er et lite høydepunkt for han. Det er veldig hyggelig å høre, at man kan være med på å lyse opp dagen for noen, smiler hun.

Men det er ikke alle meldinger som er like hyggelige å få tilsendt.

– De spør hvor jeg bor. Om jeg skal være med til Dubai og få penger for det. De ringer meg som om jeg skulle vært en eskorte. Tenk at de faktisk tar seg friheten til å sende en sånn melding. Det er faktisk forkastelig.

Likes av Petter Northug

I etterkant av Farmen har Amalie fått i overkant av 44.000 følgere på Instagram, og selveste skikongen Petter Northug er én av de som til stadighet trykker «like» på 21-åringens bilder.

– Du kunne ikke tenkt deg en date med Petter Northug?

– Nei, og han har ikke spurt meg om det heller, hvis det er det du hinter til. Han har ikke det, selv om han liker bildene mine, flirer hun.

– Hvis han har likt bildene mine så er jo det bare hyggelig det. Jeg får jo liksom fem tusen likes, så jeg kan ikke følge med på alle som liker bildene.