Groningen, Nederland 20171024.
Isabell Herlovsen   i VM-kvalifiseringskamp mellom Nederland-Norge på NoordLease Stadium i Groningen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Groningen, Nederland 20171024. Isabell Herlovsen i VM-kvalifiseringskamp mellom Nederland-Norge på NoordLease Stadium i Groningen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Pedersen, Terje

Herlovsen signerer for VIF

Isabell Herlovsen er bekreftet klar for årets cupfinalist Vålerenga, og blir å se i blått fra neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den målfarlige spissen kommer fra et opphold i Kina og toppklubben Jiangsu. Med samboer og barn hjemme i Norge, valgte Herlovsen å takke for seg etter én sesong i Asia. Den tidligere LSK-spilleren har nå bestemt seg for å hjelpe Vålerenga til nye høyder.

– Vi er kjempefornøyde med å få inn en kapasitet som dette. I Herlovsen får vi en rutinert spiller som alltid leverer. Hun er en av de mest målfarlige spissene vi har hatt i Norge, forteller Vålerengas sportssjef, Eli Landsem til NRK.

Landsem kan med god grunn titulere Herlovsen «en av de mest målfarlige spissene i Norge». For med 100 mål på sine 108 opptredener i sin forrige norske klubb, LSK, er ikke uttalelsen en feilvurdering av den tidligere Kina-proffen.

Satser tungt

Signeringen av Herlovsen, blir Vålerengas fjerde signering på under én uke. Guro Pettersen, Marte Berget og Marie Dølsvik Markussen har alle kommet inn portene på Valle de seneste dagene.

– Jeg er veldig glad og letta over å endelig ha tatt et valg, og er veldig positiv til det valget jeg har tatt. Det virker spennende det Vålerenga har på gang og det ønsker jeg å være en del av, sier Herlovsen til klubbens egen hjemmeside

Med Monica Knutsen som ny hovedtrener og Eli Landsem som ny sportsjef, peker alt på at det skal satses tungt på kvinnesiden i hovedstadsklubben fremover.

– Ambisjonen vår er å bygge opp en stødig grunnmur på sportssiden, og vi er fullstendig klar over at det ikke skjer over natta. For å klare det må vi ha med noen spillere som vet hvor lista ligger, avslutter Landsem.