Nekter å utelukke Barcelona-overgang

Philippe Coutinho (25) har ikke slått fra seg tanken om å bli Barcelona-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool mot Everton på TV 2, TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag ettermiddag fra klokken 15.05.

Se Philippe Coutinhos hat-trick mot Spartak Moskva i Sportsnyhetene øverst!

Barcelona klarte ikke å slå kloen i Philippe Coutinho. Liverpool nektet å selge, til tross for at katalanerne skal ha tilbudt over 1,3 milliarder kroner for den lille brasilianeren.

Men spekulasjonene rundt Coutinho har ikke stoppet av den grunn, og det ryktes at Barcelona kommer til å ta opp interessen når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Liverpool-manageren Jürgen Klopp svarte at han er «verken sikker eller usikker» på at Coutinho fortsatt er i klubben når overgangsvinduet stenger da han ble spurt om midtbanespilleren før Mesterliga-møtet med Spartak Moskva, hvor Coutinho var kaptein og scoret sitt første hat-trick i helrødt.

Heller ikke spilleren selv velger å utelukke en overgang i januar.

– Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, og hva som skjer i januar, får vi først vite når vi skriver januar. Jeg vet ikke om det kommer et tilbud, sier han ifølge The Telegraph.

Philippe Coutinho leverte selv inn en forespørsel der han ba om å bli solgt til Barcelona.

– I sommer var det et tilbud, og på samme måte som arbeidstakere i det vanlige arbeidslivet ønsker seg en jobb, var jeg interessert. Jeg ble værende, men har siden spilt med vilje og lidenskap, sier Philippe Coutinho.

– Jeg er i Liverpool og kommer alltid til å gjøre mitt beste når jeg får sjansen til å spille, av respekt for drakten og supporterne. Det var mye som skjedde i sommer, men jeg vil alltid ønske å spille og gjøre mitt beste, uavhengig av hvor jeg er. Det har ikke forandret seg. Jeg er her i Liverpool, og jeg ønsker å gjøre mitt beste i kamp.

Ifølge The Telegraph er Coutinho fortsatt interessert i å flytte til serielederne i La Liga i januar, til tross for at han ikke kan spille i Mesterligaen for en annen klubb denne sesongen.

Til tross for at Coutinho forsøkte å presse frem en overgang i sommer, var ikke Klopp i tvil om å gi den tidligere Inter-spilleren kapteinsbindet. Coutinho var kaptein i første omgang, før visekaptein James Milner kom inn for en skadet Alberto Moreno. Jordan Henderson ble hvilt mot Spartak Moskva.

– Jeg elsker denne spilleren. Han var virkelig god og han var den spilleren på laget har vært lengst i klubben. Derfor var det klart at han skulle være kaptein. Han signerte i 2013, og faktisk måtte jeg google det, sa Klopp.

Liverpool-manageren kunne også bekrefte at Henderson starter mot Everton.