Zidanes De Gea-svar vil glede United-fansen

Real Madrid-trener Zinedine Zidane har nok en gang fått spørsmålet om den spanske gigantklubben planlegger å kjøpe David de Gea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

David de Gea har storspilt for Manchester United denne sesongen.

Mange har utpekt spanjolen til verdens beste keeper for øyeblikket.

Se De Geas praktredninger mot Arsenal øverst!

27-åringen har imidlertid i lang tid stått på ønskelisten til Real Madrid, og var nær en overgang til Bernabeu sommeren 2015.

Både spanske og engelske aviser har de siste ukene hevdet at Real Madrid planlegger et milliardbud på De Gea neste sommer, og at klubben vil gjøre spanjolen til verdens best betalte keeper.

Real Madrid-trener Zinedine Zidane fikk spørsmål om De Dea-ryktene på en pressekonferanse torsdag, skriver The Mirror.

Han kom med et svar som garantert vil glede Manchester United-fansen. Zidane avviste nemlig bestemt at Real Madrid går med planer om å kjøpe David de Gea med det første.

HYLLES: David de Gea hylles etter storspillet for Manchester United denn sesongen.
HYLLES: David de Gea hylles etter storspillet for Manchester United denn sesongen. Foto: Ian Kington

– Jeg har to gode keepere, forstår dere ikke det?, sa Zidane til pressen.

Og slo fast:

– Jeg er som Real Madrid-trener svært fornøyd med mine to keeper, og jeg vil alltid svare det samme på disse ryktene, konkluderte han.

Hyllet etter Arsenal-kampen
David de Gea fikk mye av æren for Manchester Uniteds råsterke 3-1-seier over Arsenal sist lørdag.

Spanjolen vartet opp med en rekke fantastiske redninger.

– Etter kampen sa jeg hva jeg så: At han er verdens beste keeper. I store kamper trenger du keepere som er der for deg, sa Manchester United-manager José Mourinho etter kampen på Emirates.

De Gea leverte 14 redninger i kampen. Siden Opta begynte å levere statistikk på redninger i 2003/04-sesongen, har aldri noen hatt flere redninger i løpet av en Premier League-kamp. Tim Krul og Vito Mannone er de eneste som har reddet like mange som De Gea.

– Det er en av de beste kampene han har spilt, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller.

– Nå er han verdens beste keeper i mine øyne. Fortsetter han sånn som dette, kan han bli tidenes største. Han gjør det gang på gang, for han får mye å gjøre fordi Manchester United ikke er så veldig gode defensivt. De har store problemer i midtforsvaret, spesielt når Phil Jones og Eric Bailly er ute, mente TV 2s Premier League-ekspert.