KAN VINNE Neymar, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er alle med på nominerte til Ballon d'Or. :
KAN VINNE Neymar, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er alle med på nominerte til Ballon d'Or. : Foto: Olivier Morin

Fotballryktene: – Ballon d'Or er avgjort

Eden Hazard er en ønsket mann på Santiago Bernabeu, Ballon d'Or er avgjort og Mohamed Elyounoussi kan være på vei til England

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eden Hazard er i knallform, og det har de naturligvis fått med seg i den spanske hovedstaden.

Daily Mail melder at belgieren nøler med å skrive under på en kontrakt som vil gi ham tre millioner kroner i uken fordi han frykter det vil stoppe en overgang til Real Madrid.

Samtidig hevder Diario Gol at Zinedine Zidane har fått grønt lys av Florentino Perez, klubbens president, til å hente venstrevingen.

Til sommeren er det sannsynlig at Mohamed Elyounoussi forlater Basel for en stor sum, skriver sveitsiske Blick. Et titalls Premier League-klubber skal være interesserte i vingen, og da «Moi» scoret mot Benfica noterte en Southampton-speider flittig fra tribuneplass.

Den spanske storavisen Marca hevder å vite at Cristiano Ronaldo er vinner av årets sesongens Ballon d'Or, som deles ut torsdag. Det vil i så fall bli femte gang Real Madrid-stjernen blir kåret til verdens beste spiller – like mange ganger som Lionel Messi.

Samtidig har det blitt publisert det som skal være lekkede bilder av Nikes spesialsko som hyller gullball-vinneren Ronaldo, skriver Telegraph.

José Mourinho har en byttehandel i tankene, skal en tro Corriere dello Sport. Han planlegger å tilby Inter Milan Juan Mata for å lokke Joao Mario til Manchester United.

Nices 26 år gamle midtbanespiller Jean Michael Seri er ønsket i England. Både Manchester City og Liverpool vil ha ivorianeren, men spilleren blir også vurdert av Barcelona, ifølge Daily Mail.

Jonny Evans er ønsket av både Everton og West Ham, hevder Mirror. Et problem for klubbene kan imidlertid bli at Manchester City fortsatt er interesserte.