Det blir ny sesong med «Truls á la Hellstrøm»

Truls Svendsen (45) og Eyvind Hellstrøm (69) skal på tur igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I åtte programmer har vi denne høsten fulgt Eyvind Hellstrøms forsøk på å gjøre Truls Svendsen om til en mesterkokk på TV 2.

800.000 seere i snitt har fulgt mesterkokken og komikerens gastronomiske reise.

Ny sjanse

Truls ble kanskje ikke en mesterkokk, og selv om Hellstrøm ikke har blitt imponert, fikk Truls vist TV-seerne at han absolutt duger på kjøkkenet.

Og nå får han sjansen til å bli enda bedre. Det blir nemlig en ny sesong av «Truls á la Hellstrøm».

– Det er fantastisk at vi får lov til å lage sesong to av «Truls á la Hellstrøm», og jeg gleder meg til å reise mer med Eyvind, som er en herlig fyr, sier Truls Svendsen.

Også makker og mesterkokk Hellstrøm ser frem til ny sesong.

– Ingenting er som å utforske nye steder og møte folk med entusiasme for det gode liv. Og det gode liv på tur med Truls handler om mat, humor og inspirasjon. Dette er en drømmereise med uforutsette utfordringer for oss begge, sier Hellstrøm.

Ikke noe annet valg

TV 2 er glade for at det blir en ny sesong.

– Sesong en har gått over all forventning selv om jo Truls fortsatt har litt å gå på når det gjelder å gjøre Eyvind skikkelig stolt av kokkeferdighetene han har tilegnet seg hittil. Vi kan derfor ikke se at vi har noe annet valg enn å rydde plass for servering av åtte nye kulinariske reiser og uforglemmelige øyeblikk i en sesong to neste år, sier programredaktør Jarle Nakken med et smil.

Hele den første sesongen av Truls a la Hellstrøm kan du se på TV 2 Sumo.