Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lillestrøm vant cupfinalen søndag etter 3-2 mot Sarpsborg 08 på Ullevaal.

Se dommerslakten Rosted nå angrer på øverst!

Etter kampslutt gikk Sarspborgs Sigurd Rosted rett i strupen på dommer Ola Hobber Nilsen, som havnet i begivenhetenes sentrum etter at han godkjente Lillestrøms første scoring som skulle vært annullert for offside.

– Det går veldig raskt der. Der er også fra et dommerståsted en vanskelig offsidevurdering. Det er usikkerhet rundt hvem som spiller ballen som gjør at man ikke bestraffer den som offside. Vi har fått tilbakemelding etter kampen om at det er feil. Jeg har ikke sett det selv, men velger å stole på de tilbakemeldingene vi har fått, forklarte Hobber Nilsen til TV 2 etter kampen.

De uttalelsene fikk Rosted til å se rødt.

– Det er helt sykt at det ikke går an å se det. Det skal være det beste teamet her i Norge som dømmer cupfinalen, og så går det ikke an å se en sånn offside. Det bare sier alt om ham egentlig. Jeg skal ikke si noe mer egentlig, for jeg kommer til å bli så sinna, sa midtstopperen som har hatt en stor sesong i østfoldingenes forsvar.

Dagen derpå angrer imidlertid Rosted på sine uttalelser. Forsvarskjempen røper på Twitter at han har beklaget uttalelsene han kom med til media, og regelrett slakter sine egne uttalelser.

– Herregud for en bitter fyr og dårlig taper. Jeg fikk snakket med dommerteamet på banketten og beklaget meg for uttalelsene i media. De hadde full forståelse for frustrasjonen. Og selvfølgelig, som jeg sa i går, det var vår egen innsats som gjorde at vi tapte denne finalen, slår Rosted bestemt fast.