Farmen-Amalie avslørte nytt TV-tilbud på direkten

Amalie Snøløs (21) har blitt spurt om å sjekke inn på skandalehotellet i Mexico.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Halvor Sveen (47) sagde over Kristian Krubel Djupnes' (21) finaledrøm og sendte han tilbake til 2017, er det nå klart hvilke fire deltakere som går inn i finaleuken på Farmen.

En av de som fortsatt konkurrerer om å vinne bil og hytte, er Amalie Snøløs fra Birkeland. Mandag morgen gjestet 21-åringen God morgen Norge sammen med Kristian.

Se hele intervjuet med Kristian og Amalie øverst i saken.

Paradise Hotel

Og selv om årets sesong av Farmen ikke er over, strømmer det over med tilbud til 21-åringen.

Til God morgen Norge forteller Amalie nå at hun nylig fikk tilbud om å delta i et nytt realityprogram.

– Jeg fikk tilbud om å være med i Paradise Hotel. Noen ringte og lurte på om jeg ville være med i den neste sesongen, forteller hun.

– Opplegget var at jeg selv kunne velge om jeg ville komme inn tidlig i spillet eller sjekke inn senere. Så sa jeg at jeg skulle tenke på det, men jeg var egentlig ganske bestemt på at det måtte jeg takke nei til. Det handler litt om hvordan man har lyst til å fremstille seg selv. Jeg vet ikke helt jeg, det passer meg kanskje ikke helt, sier hun videre.

Kommunikasjonssjef i MTG, Line Vee Hanum, forteller til TV 2 at hun ikke kan svare på spørsmål om casten, men at de selvsagt er på jakt etter deltakere.

– Vi har nå lansert tidligere Paradise-deltakere som skal konkurrere om å få en plass på hotellet. Og selvsagt jobber vi med å få inn andre deltaker også, sier hun til TV 2.

Nye prosjekt på gang

Selv om Amalie takket nei til en Mexico-billett, røper hun at hun har en del prosjekter på gang.

– Jeg gleder meg til å kunne fortelle om det over nyttår, og kunne snakke åpent om det. Farmen har gitt meg muligheter jeg nok ikke hadde hatt hvis jeg hadde levd «det vanlige liv».

Snøløs har allerede fått mye oppmerksomhet i både inn- og utland. Det er spesielt den slående likheten mellom henne og dragedronningen «Daenerys Targaryen» i HBO-serien «Game of Thrones» som har blitt mye omtalt. Snøløs ble blant annet tilbud en million kroner for å spille inn en «Game of Thrones»-inspirert pornofilm som «Khaleesi».