TIL SPANIA? Liverpools Mohamed Salah har vært en åpenbaring i Premier League. Nå kan han være på vei bort.
TIL SPANIA? Liverpools Mohamed Salah har vært en åpenbaring i Premier League. Nå kan han være på vei bort. Foto: Phil Noble

Fotballryktene: – Salah er ønsket av Real Madrid

Og Arsenal og Tottenham snuser på Real Madrid-spiller.

Mohamed Salah har vært blant Liverpools beste spillere siden overgangen fra Roma i sommer. Salah står med 18 scoringer på 24 kamper for de røde. Han er toppscorer i Premier League, og nå snuser større klubber på egypteren, skriver Daily Mirror.

Egypts landslagstrener Hector Cuper sier i et intervju med ON Sport TV at Real Madrid er interessert i 25-åringen.

– Jeg har fått bekreftet at Real Madrid er interessert, men la oss ikke forhaste ting, sier Cuper.

Det er imidlertid usannsynlig at Liverpool vil selge Salah i sommer, spesielt siden det ligger i kortene at Philippe Coutinho forsvinner til Barcelona neste sommer.

HAR SATT SINNENE I KOK: Arthur poserte med Barcelona-drakt.
HAR SATT SINNENE I KOK: Arthur poserte med Barcelona-drakt.

Barcelona på sin side, tror de nok en gang kan ha funnet gull i brasiliansk fotball. Arthur Melo (21) herjet for Grêmio da klubben gikk til topps i Copa Libertadores. Storklubben har imidlertid ikke for vane å gjøre det lett for seg selv på overgangsmarkedet, og virker å ha «kålet det til» allerede. Bilder av Arthur ikledd Barcelona-drakt, poserende sammen med Barcelonas sjefsspeider i Sør-Amerika, Andre Cury og sportssjef Robert Fernandez, har nemlig satt sinnene i kok hos den brasilianske klubben. De høye herrer i Gremio sier det er uaktuelt å selge spilleren for mindre enn 50 millioner euro, og uttaler også at de ønsker å selge til en annen klubb enn Barcelona, ifølge AS. I tillegg vil de vurdere å klage klubben inn for FIFA.

Everton-manager Sam Allardyce er på jakt etter en ny spiss. Watfords Troy Deeney står øverst på ønskelisten, skriver ESPN. Allardyce ønsker også å beholde Ross Barkley i klubben, men skjønner at det kan bli vanskelig. Barkleys kontrakt løper ut etter sesongen.

Arsenal kaster seg inn i kampen om underskriften til Sevillas midtbanespiller Steven N'Zonzi. N'Zonzi er havnet på kant med Sevilla-sjef Eduardo Berizzo, skriver AS. Også Everton har vist interesse for den tidligere Blackburn- og Stoke-spilleren.

Newcastle-spiss Aleksandar Mitrovic er frustrert over manglende spilletid. Nå kan han være på vei tilbake til Anderlecht i januar, skriver Nieuws Blad.

Everton, West Ham og Swansea har alle Augsburg-forsvareren Daniel Opare på ønskelisten, skriver Daily Mail. Dermed kan det gå mot en budkrig i januar.

Arsenal og Tottenham sakker akterut i tittelkampen. Forsterkninger trengs, og nå ser London-klubbene mot Madrid. Dani Ceballos er misfornøyd med tilværelsen i Real Madrid, og vurderer å forlate klubben, skriver Calciomercato. Arsenal og Tottenham er blant beilerne.

Schalkes tyske midtbanespiller Leon Goretzka (22) vil fortelle Manchester United, Arsenal og Barcelona om fremtidsplanene sine før slutten av januar, skriver Goal.

Tottenham forbereder et bud på den offensive midtbanespilleren Yusuf Yazici, skriver Sporx. 20-åringen tjener for øyeblikket til livets opphold i Trabzonspor.

Arsenal-spiss Olivier Giroud har fått beskjed om at han må spille mer for å være aktuell til Frankrikes VM-tropp neste sommer. Det sier Frankrikes assistenttrener, ifølge Daily Star. Et utlån i januar kan være aktuelt.