VELKJENTE FJES: På bare to sesonger har vennegjengen i
VELKJENTE FJES: På bare to sesonger har vennegjengen i "Stranger Things" klart å sjarmere en hel verden. Foto: Jackson Davis

Lover ny sesong av «Stranger Things»

Det er bare å glede seg, Netflix lover en tredje sesong av suksesserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alle serieelskere kan feire ekstra mye denne helgen. På fredag kom nemlig beskjeden om at det kommer en ny sesong av Netflix-serien «Stranger Things».

Den første sesongen kom ut sommeren 2016, og vant hele fem Emmy-priser.

Sesong to av den populære serien kom ut på strømmetjenesten i oktober, men for de mest ihuga tilhengerne tar det ikke lang tid å se en hel sesong.

Ifølge Indiewire vil den tredje sesongen fokusere mer på karakterenes utvikling og serieskaperne lover publikum «mye moro».

Flere sesonger

The Duffer brothers, som står bak serien, har ifølge Independent også hintet om at det kommer en fjerde sesong.

– Vi tenker at det vil bli en fire sesongers-greie og så ferdig. Vi vet ikke om vi kan rettferdiggjøre at noe ille skjer med dem en gang i året, sier serieskaperne i en uttalelse.

De store linjene for handlingen i resten av serien skal allerede være lagt opp. Ifølge David Harbour som spiller sheriff Hopper i serien kan seerne vente seg en spesiell avslutning.

– Jeg vet at det er en ende på historien. Det er en veldig vakker slutt som vi gjerne vil fortelle før vi avslutter, sier han.

POPULÆRE: Skuespillerne bak vennegjengen i
POPULÆRE: Skuespillerne bak vennegjengen i "Stranger Things" Foto: Michael Kovac

– Det er elementer i sesong én som man ikke vil forstå før i sesong fire. Man vil se tilbake og si «vi har sett denne historien hele tiden, vi har bare ikke innsett det». For meg er det fantastisk, legger han til.

Vokser opp

De populære hovedrolleinnehaverne i sci-fi-serien som finner sted i 1984, har sjarmert publikum – både i serien og i virkeligheten.

Mange har spurt seg hvordan serieskaperne vil forholde seg til det faktum at skuespillerne vokser opp og blir stadig eldre mellom innspillingene.

Duffer-brødrene sier de har akseptert at de ikke kan stanse skuespillerne fra å vokse opp. Nå ser de på det at karakterene blir eldre som noe positivt.

– Tenårene er en veldig dramatisk del av livet og drama er bra! Så jeg tenker at det er en god ting, det tvinger programmet til å utvikle seg, sier Matt Duffer.