UTE AV FARMEN: Kristian Krubel Djupnes (21) tapte den siste tvekampen før finaleuken av Farmen 2017. Foto: Alex Iversen/TV 2
UTE AV FARMEN: Kristian Krubel Djupnes (21) tapte den siste tvekampen før finaleuken av Farmen 2017. Foto: Alex Iversen/TV 2

Kristian innså inne på Farmen-gården at forholdet til kjæresten var over

Kristian Krubel Djupnes (21) og kjæresten gjorde det slutt like etter Farmen-innspillingen

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristian Krubel Djupnes (21) måtte reise hjem fra Farmen like før finaleuken startet på Sandvika gård utenfor Arendal.

Da TV 2 intervjuet ham rett etter tvekamp-tapet, fortalte han at det ikke hadde vært vanskelig for ham å ikke ha kontakt med de hjemme i løpet av Farmen-oppholdet.

– Jeg har klart å ikke tenke på de hjemme mens jeg har vært her. Jeg gleder meg til å snakke med kjæresten min og familien min nå, men jeg hadde forberedt meg på å være borte fra dem, så det har ikke vært noe problem, sa han like etter Farmen-exiten.

Brudd

Da Kristian kom hjem til Gjøvik etter ti uker på Farmen-gården, ble det slutt mellom ham og kjæresten.

VG meldte om bruddet i oktober, da Farmen-innspilling nettopp var ferdig.

Nå forteller Kristian til TV 2 at han innså at forholdet til kjæresten var over inne på Farmen-gården.

– Jeg var ganske bestemt på at forholdet var over da, men jeg kunne ikke si noe i det første intervjuet, sier han til TV 2.

21-åringen hadde da vært sammen med kjæresten i omtrent ett år.

– Vi snakket på telefonen noen dager etter at jeg var ute av Farmen, og da var vi begge to enige om at forholdet var over, sier han.

Ekskjærestene har fortsatt kontakt i dag, og ifølge Kristian er de venner.

– Vi passet bare ikke sammen som kjærester. Det var ikke et dramatisk brudd, og vi er gode venner i dag, sier han.

Trives som singel

Farmen-deltakeren er nå singel, og den tilværelsen trives han med.

– Jeg har det fint som singel. Jeg er ikke på utkikk etter ei dame akkurat nå. Da må hun i så fall plutselig stå fremfor meg, sier Kristian.

Ifølge ham selv har han ikke fått noen meldinger fra damer etter at han ble Farmen-kjendis.

– Jeg har egentlig ikke tid til sånt, og jeg har ikke lagt merke til noe. Men det kan hende at det er jeg som er dårlig på å legge merke til slike ting, sier han.

Avløser

Kristian er oppvokst i Harstad, men bor nå på Gjøvik sammen med sin familie. Der jobber han som avløser på ulike gårder. Det er en jobb han trives godt med.

– Det er helt topp. Det er artigere å være avløser enn å være på Farmen. Jeg føler at jeg får utrettet mer fornuftige ting der, sier han.

Han synes ikke at livet har endret seg, nå som han har blitt TV-kjendis.

– Jeg har fått litt oppmerksomhet, men jeg har ikke engasjert meg i det. Jeg har ikke lest én eneste kommentar eller vært på Facebook, sier Kristian, som heller ikke har sett alle Farmen-episodene på TV.

Trekløveret

Inne på gården fikk Kristian et nært vennskap med særlig Camilla Cox Barfot (31) og Eunike Hoksrød (39). Trekløveret har også holdt kontakten utenfor Farmen.

– Jeg har møtt Eunike og Camilla etter innspillingen. Men det har bare blitt én gang, siden jeg har en jobb som jeg må passe på og ikke har tid til å farte rundt. Jeg har har også litt kontakt med Vidar og Halvor, sier Kristian.

Både Eunike og Camilla er i finaleuken av Farmen. Der kjemper de mot Halvor Sveen (47) og Amalie Snøløs (21). På søndag kåres vinneren av årets Farmen, og den personen får med seg både ei hytte og en bil.

Se Farmen på TV 2 mandag, onsdag og søndag. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.