COMEBACK: Carl Aksel Jansen, Pierre Louis Olsson og Isabel Raad er alle avhengig av stemmer for å kunne sjekke inn på Paradise Hotel.
COMEBACK: Carl Aksel Jansen, Pierre Louis Olsson og Isabel Raad er alle avhengig av stemmer for å kunne sjekke inn på Paradise Hotel. Foto: TV3/Instagram

Nå kan du bestemme hvilken «Paradise»-stjerne som må tilbake til skandalehotellet

TV3 kjører avstemning på hvilke to deltakere som skal få gjøre Paradise Hotel-comeback.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige måned avslørte Se og Hør at flere Paradise Hotel-deltakere gjør comeback i den kommende sesongen.

Nå bekrefter TV3 overfor seher.no at to tidligere deltakere, en gutt og en jente, vil gjøre comeback på hotellet i den tiende sesongen.

Resten av deltakerne skal ifølge nettstedet bestå «vanlige» personer som har sendt inn søknad.

På TV3s nettsider kan fansen nå stemme én gang om dagen frem til jul på hvilke deltakere de vil se på tv-skjermen til våren.

De det står mellom er Ann Marielle Lekven Lipinska, Aurora Gude, Sophie Vågsæther, Isabel Shiroq Raad, Magne Alexander Robberstad, Pierre Louis Olsson, Mathias Alexander Pettersen og Carl Aksel Jansen.

Dramatisk trekantdrama

To av deltakerne som kan få en billett til Mexico er ekskjærestene Isabel Raad og Pierre Louis Olsson. De annonserte at de hadde funnet lykken sammen i slutten av 2015, men forholdet fikk en tøff start.

Pierre vant Paradise Hotel 2015 med Martine Sjøhaug. Etter realitydeltakelsen ble de to et par, men forholdet varte ikke lenge.

Det hele utviklet seg til et offentlig trekantdrama, hvor Martine beskyldte Pierre for utroskap med deres felles venninne og Paradise Hotel-kollega Isabel.

På sin egen blogg skrev Martine åpenhjertig om hvor såret hun var av Pierre og Isabel. Martine innrømmet til God kveld Norge at bloggingen var en hevn, og at hun ville at alle skulle vite om utroskapen.

Etter det offentlige trekantdramaet fikk bloggen til Isabel høye lesertall. Hun er nå blant landets mest leste bloggere.

Utsatt for blind vold

En annen som mest sannsynlig krysser fingrene for å få muligheten til å sole seg igjen, er den mye omtalte deltakeren fra 2016, Carl Aksel Jansen.

I desember samme år avslørte Jansen til God kveld Norge at han hadde blitt utsatt for blind vold.

– Plutselig sier det smell, og det er i bakhodet mitt, forteller Jansen som ikke husker noe fra den dramatiske episoden, sa han for ett år siden. Hendelsen ble politianmeldt.

Carl Aksel har siden Paradise-exiten bemerket som artist, og har gitt ut låta «Hele natten lang» sammen med artistkollega og Paradise Hotel-kompis Helfner Augusto Hotvedt.