PÅ RØD LØPER: Jay Z og Beyoncé ankommer MET-gallaen i 2015 i New York, hvor temaet var «China: Through The Looking Glass».
PÅ RØD LØPER: Jay Z og Beyoncé ankommer MET-gallaen i 2015 i New York, hvor temaet var «China: Through The Looking Glass». Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Jay Z (47) innrømmer utroskap

Jay Z har holdt kortene tett til brystet etter kona Beyoncés sjokkalbum «Lemonade». I et sjeldent intervju snakker han nå om å ha vært utro.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Beyoncé Knowles' (36) album «Lemonade» ble i april i fjor sluppet uten forvarsel – og med det fansen tolket som anklager om at ektemannen Jay Z (47) hadde vært utro.

Det var etter at sangen «Sorry», med frasen «You Better Call Becky With the Good Hair», kom ut, at utroskapsryktene begynte å gå.

Siden den gang har Jay Z holdt kortene tett til brystet, men superstjernen innrømmer nå å ha vært utro.

I overlevelsesmodus

Det er i et stort intervju med The New York Times at Jay Z, som svært sjeldent gir intervjuer, snakker om utroskap og at han har gått i terapi for å komme i kontakt med følelsene sine.

SAMMEN PÅ SCENEN: Jay Z og Beyoncé sammen med datteren Blue Ivy under MTV Video Music Awards på The Forum i Inglewood i USA i 2014.
SAMMEN PÅ SCENEN: Jay Z og Beyoncé sammen med datteren Blue Ivy under MTV Video Music Awards på The Forum i Inglewood i USA i 2014. Foto: Mark Davis/AFP

I intervjuet bekrefter ikke Jay Z at det var Beyoncé han var utro mot, men utdyper hvordan han i albumet «4:44» beklaget at han har vært med andre kvinner.

– Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, sier han i intervjuet.

Rapper om skyldfølelse

I en tekstlinje i låta «4:44», nevner Jay Z datteren Blue Ivy, og rapper om feil han har gjort som han en dag må fortelle datteren om.

«What good is a ménage à trois when you have a soulmate? / You risked that for Blue? / ... My heart breaks for the day I had to explain my mistakes».

Til New York Times sier Jay Z at han på et tidspunkt slo av følelsens såpass, at han var utro.

– I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt. Utroskap..., sier han.

Han sier at det verste med utroskap er å se smerten i den andre sitt ansikt.

– Du vet, de fleste bare stikker, og skilsmisseraten er rundt 50 prosent eller noe fordi folk flest ikke klarer å se seg selv. Det vanskeligste er å se smerte i andres ansikt, forårsaket av deg, og så må du takle deg selv, sier han.

– Vi satt midt i stormen

I intervjuet forteller han at han og Beyoncé lager musikk sammen, og at det noen ganger kan oppleves bra – og noen ganger «veldig, veldig ukomfortabelt».

– Men det beste stedet i tornadoen er i midten av dem. Vi satt midt i stormen, og det var lite komfortabelt. Vi har hatt mange samtaler, sier han.

Jay Z og Beyoncé fant tonen under innspillingen av låta «03 Bonnie & Clyde» i 2002, og seks år senere var de to gift.

Det var i 2012 at de fikk Blue Ivy (5) sammen, og i sommer fikk de tvillingene Sir og Rumi.

Se Beyoncé og Jay Z plutselig dukke opp i Oslo: