FULL KLAFF: Det ble hele tre par i løpet av årets Jakten på kjærligheten. Jakten-Rolf endte opp uten kjæreste, men jakter videre.
FULL KLAFF: Det ble hele tre par i løpet av årets Jakten på kjærligheten. Jakten-Rolf endte opp uten kjæreste, men jakter videre. Foto: Espen Solli/TV 2

Slik går det med Jakten-parene i dag

To par har blitt samboere, et par ønsker å bli samboere snart og en fant dessverre ikke kjærligheten. Se intervju med alle parene i saken!

Mandag ble sesongens siste episode av Jakten på kjærligheten sendt på TV 2.

Der møtte programleder Katarina Flatland (28) tre par og en singel bonde.

Rolf Gjølstad (63) lyktes dessverre ikke med å finne kjærligheten i årets sesong av programmet, men de tre andre parene er lykkelig forelsket og kjærligheten blomstrer.

Det har nå gått to og en halv måned siden siste episode ble spilt inn.

Les videre for å se både bønder og friere fortelle hvordan det gikk med kjærigheten til slutt.

Rolf fant ikke kjærligheten

Rolf Gjølstad (63) var sikker i sin sak under presentasjonen av årets bønder i april, på at han skulle lykkes med å finne kjærligheten i løpet av årets sesong av Jakten på kjærligheten. Slik gikk det dessverre ikke for kornbonden fra Vestby som til slutt stod igjen med frieren Kristin, men som dumpet henne fordi de rette følelsene ikke var til stede.

Se intervju med Rolf :

– Dette var jo ikke det jeg hadde håpet på. Jeg var jo sikker på at jeg ville finne ei dame, men det klaffet ikke. Jeg kjente at det ikke stemte da jeg var hjemme hos Kristin. Jeg gikk ikke med den følelsen at jeg gledet meg veldig til å treffe henne, jeg var avmålt i meg selv. Når jeg ikke følte på at det over tid kunne bli noe mer enn et vennskap, så blir det vanskelig, forteller Rolf til TV 2.

– Er du lei deg for at du ikke traff noen i programmet?

– Ja er jo det, hadde håpet på full klaff, som noen av de andre, men sånn er det bare. Synes fremdeles at jeg traff flotte damer og spesielt Kristin, så synd det ikke var «den store kjærligheten».

Singel bonde

Etter at tv-kameraene forlot gården og Rolf stod igjen alene har det vært en travel høst for kornbonden som har hatt mye jobb med innhøstingen.

– Har du datet noen etter Jakten på kjærligheten?

– Nei har ikke datet noen ennå, men vil nok finne på noe nå etter at alt er «offisielt» og siste program er sendt 11. desember. Har fått noen bekjente som jeg vil treffe og se om jeg finner den rette utenom selve Jakten på kjærligheten, avslutter Rolf.

Erik og Maria er kjærester

Bonden Erik Grytnes (38) fra Andebu er stormende forelsket i frieren Maria Bjørndal (35) og er svært lykkelig. Vennene til Maria omtalte de to og deres kjærlighet som en fjortisforelskelse.

Nå er Erik lettet og glad for at han funnet kjærligheten og stråler av lykke.

Se intervju med Erik og Maria :

– Livet etter at kameralampene sluknet har vært veldig bra. Jeg var så heldig at jeg fikk meg kjæreste og det var det jeg ville oppnå. Veldig glad for det, sier Erik Grytnes til TV 2.

Flytter snart sammen

Jakten-paret har hatt full klaff og når TV 2 møter de to, har de øyne kun for hverandre under intervjuet. De bor foreløpig hver for seg, men gleder seg til å flytte sammen.

– Vi flytter nok sammen etterhvert. Foreløpig er det vanskelig fordi vi begge jobber turnus, og vi jobber forskjellige turnuser, men i framtiden ser vi helt klart for oss det.

– Varm følelse ned i tærne

Maria innrømmer at de to har en fantastisk kjemi og at hun kjenner forelskelsen helt ned i tærne.

– Jeg blir mer og mer forelsket i Erik for hver dag og uke som går. Det er en ubeskrivelig følelse å være så forelska. Han gjør meg så utrolig glad og jeg kjenner en varm følelse helt ned i tærne hver gang vi er sammen. Jeg klarer ikke la vær å kysse med han, sier Maria Bjørndal til TV 2.

Kastet oss ut i et samboerskap

Jakten-bonden Beatrice Fjell (24) har funnet lykken med frieren Fredrik Fjeld og de to ble samboere rett etter gårdsuken. Jakten-paret satte stor pris på å være igjen alene på gården etter tv-produksjonen av årets Jakten på kjærligheten var over.

Se intervju med Beatrice og Fredrik :

– Livet etter at kameraene ble slukket har vært bra. Det var nesten litt rart uten de rett etterpå, men også deilig å bare kunne være oss to. Vi kastet oss jo rett inn i ett samboerskap og det funker kjempefint. Vi koser oss i hverandres selskap og nyter hver dag sammen, sier Beatrice til TV 2.

Gård før barn

Beatrice har beskrevet samboeren som en som er trygg på seg selv og ikke bryr seg så mye om hva andre tenker om ham.

Deres største ønske nå er å finne en gård, der de kan bygge et felles hjem.

– Vi har jo snakket litt om barn ihvertfall, men vi må nok vente litt til vi har kjøpt oss en gård. Vi er på utkikk og har fått vært på noen visninger. Håper på at drømmestedet dukker opp snart.

Selfies i Polen

Jakten-bonden Ingvar Alstad (31) fra Sparbu valgte til slutt Trine Merethe Sverkmo (24) i Jakten på kjærligheten. Ingvar var en av de fire bøndene som fikk flest frierbrev i årets sesong.

Se intervju med Ingvar og Trine :

– Vi er samboere og Trine har flyttet inn hos meg og vi er veldig glad i hverandre. Det går strålende og vi er et bra team. Trine flyttet inn hos meg etter turen til Porto, forteller Ingvar til TV 2.

Ingvar merker mye oppmerksomhet etter å ha vært med i årets Jakten på kjærligheten og senest på villsvinjakt i Polen måtte han ta selfies på flyplassen i Poznan.

– Nå er det gratulasjoner over en lav sko, senest på flyplassen i Polen. Mange har fått med seg at jeg har fått samboer. Denne høsten har vært fantastisk, jeg gikk høyt ut og sa jeg skulle få meg kjæreste, men at det skulle bli så bra er helt konge, avslutter en forelsket Jakten-Ingvar.

Du kan se alle episodene fra årets sesong av Jakten på kjærligheten når du vil på TV 2 Sumo.