– Høgmo på vei til Fredrikstad

Norges forrige landslagssjef skal kun være detaljer unna jobb i 2. divisjon.

PÅ VEI TILBAKE: Et drøyt år etter at han var ferdig som norsk landslagssjef, kan Per-Mathias Høgmo snart være tilbake. Foto: Ruud, Vidar/NTB
PÅ VEI TILBAKE: Et drøyt år etter at han var ferdig som norsk landslagssjef, kan Per-Mathias Høgmo snart være tilbake. Foto: Ruud, Vidar/NTB

Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som ny trener i Fredrikstad FK, ifølge lokalavisen Fredriksstad Blad.

– Kun detaljer skal gjenstå før avtalen er i boks, skriver avisen onsdag.

FFK rykket nylig ned til nivå tre i norsk fotball og skal dermed spille i 2. divisjon i 2018.

– Vi er i sluttfasen med treneransettelsen og håper å presentere ny trener i løpet av få dager, men ingenting er avklart. Utover det har jeg ingen kommentarer nå, sier daglig leder Joacim Heier i FFK til Fredriksstad Blad.

Overfor VG avviser styreleder Jostein Lunde at Høgmo er klar for klubben. Han hevder de har flere kandidater på blokken.

Høgmo selv vil ikke avvise overfor VG at han er aktuell.

Høgmo har tidligere ledet klubber som Rosenborg, Tromsø og Djurgården, samt landslagene for både herrer og kvinner. Han har også vært trener for FFK-rival Moss.

57-åringen ble løst fra kontrakten som norsk landslagssjef i fotball i november i fjor, og det har også vært rykter rundt hans navn og den ledige trenerjobben i Viking.

NTB/TV 2

Mer innhold fra TV 2