I ET FORHOLD: Marion Ravn bekrefter til Dagbladet Magasinet at hun ikke lenger er singel.
I ET FORHOLD: Marion Ravn bekrefter til Dagbladet Magasinet at hun ikke lenger er singel. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Marion Ravn (33) har fått seg kjæreste

Artisten Marion Ravn avslører at hun ikke lenger er singel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en brudekjole signert Cecilie Melli giftet Marion Ravn og snowboarderen Andreas Ygre Wiig seg i Nøtterøy kirke i 2013 etter å ha vært et par i syv år.

I 2015 brast derimot lykken, og paret gikk hver til sitt etter to år som ektepar.

Nå har sangfuglen funnet kjærligheten på ny, det bekrefter hun overfor Dagbladet Magasinet.

– Nå har jeg det veldig fint, og kan si noe jeg ikke har sagt før: Jeg har fått kjæreste. Vi har det veldig bra sammen. Han tilhører ikke underholdningsbransjen. Ikke idrettsbransjen heller, for øvrig. Han har ikke et kjent navn, og vil heller ikke ha det, sier hun til Dagbladet.

Drømmerolle

Denne høsten har Ravn vært å se på scenen på Folketeateret. 33-åringen kapret i fjor drømmerollen som Éponine i musikalen – en rolle hun har drømt om siden hun var syv år gammel.

– Jeg har drømt om den rollen her siden jeg var syv år. Jeg har sunget på låtene i langt over 20 år, så det er veldig stas.

– Hvordan blir det å tre inn i musikal-genren?

– Jeg gleder meg veldig. Jeg gjorde musikaler som barn, det var litt der det startet, så jeg gleder meg til å komme tilbake og gjøre det i voksen alder, sa Marion den gang til TV 2.

I 2016 var hun også å se på TV da hun var en av tre artistutviklere under TV 2-programmet «The Stream».

Ble far

Samme år ble eksmannen Ygre Wiig pappa for første gang. Etter å bekreftet forholdet til modellen Hannah Sophie Sæthre Schanz i februar 2016, kom nyheten om at paret ventet barn to måneder senere.

Ygre Wiig publiserte selv babynyheten på Instagram.

– Vår lille sønn, Leo, kom til verden sist søndag. Et fantastisk øyeblikk i livet. Å føde er ingen spøk. Tusen takk Hannah Sophie, for alt det harde arbeidet du har lagt inn. Beste hilsener, stolt pappa, skrev Wiig på Instagram-bildet av den lille familien.