Real Madrid klarte kun uavgjort mot lag fra nivå tre

Real Madrid greide bare 2-2 hjemme mot Fuenlabrada fra nivå tre, men er klar for åttedelsfinale i den spanske cupen med 4-2-seier sammenlagt.

Se scoringene fra kampen i Sportsnyhetene i videovinduet øverst på siden!

Gareth Bale kom inn i andre omgang og la opp til begge midtspiss Borja Mayorals to mål i det 63. og 67. minutt.

Da hadde Luis Milla gitt gjestene en sensasjonell ledelse ved pause. Mayorals mål så ut til å berge hjemmeseieren for Real Madrid, men Alvaro Portilla gjorde 2-2 rett før slutt.

Zinédine Zidane mønstret et svært reservepreget lag etter at det meste av jobben ble gjort med 2-0-seieren på bortebane. Likevel burde Real Madrid ha hatt mer enn nok kvalitet til å vinne også tirsdag.

Da Bale kom inn, var det hans comeback etter mer enn to måneder på skadelista.

Málaga er ute av cupen etter å ha spilt 1-1 hjemme mot 2.-divisjonslaget Numancia, som vant 3-2 sammenlagt.

Celta, Leganés og Levante tok seg også videre da de fem første returkampene i 16-delsfinalen ble spilt tirsdag. Øvrige kamper spilles onsdag og torsdag.