Pardew ny West Brom-manager

Alan Pardew erstatter Tony Pulis.

Se dansen til Alan Pardew som fikk Twitter til å koke i videovinduet øverst!

Tony Pulis fikk sparken i West Bromwich forrige uke, og onsdag bekrefter Midlands-klubben på sine nettsider at de har ansatt Alan Pardew som deres nye manager.

56-åringen har signert en to og et halvt års kontrakt med West Brom, og tar med seg sin tidligere assistent John Carver til Hawthorns.

– Jeg er begeistret over muligheten Albion har gitt meg, og jeg ser frem til å jobbe med det jeg ser på som en talentfull gruppe med spillere, sier Pardew.

Pardew har vært arbeidsledig siden han fikk sparken i Crystal Palace for drøyt elleve måneder siden. Han har tidligere hatt ansvar for klubber som West Ham, Southampton og Newcastle.

Pardew var på plass på treningsfeltet onsdag, dagen etter at West Brom rotet bort en 2-0-ledelse mot den nyansatte managerens tidligere klubb Newcastle.

– Den umiddelbare utfordringen vil være å dra i land resultater som kan føre oss oppover på tabellen. Men jeg selv om jeg er klar over at jeg slutter meg til en av de tradisjonsrike klubbene i engelsk fotball, vet jeg at den er fast bestemt på å komme seg opp og frem i Premier League. Det er spennende å få ta del av den ambisjonen, sier Pardew.

West Brom ligger på 16. plass i Premier League etter en traust start på sesongen. Under Tony Pulis tok laget kun to seirer.