Mané uenig med Klopp: – Jeg forklarte ham det etter kampen

Sadio Mané og Jürgen Klopp uenige om hvem som skulle spille hvor i sluttminuttene mot Chelsea.

Se hendelsen bli diskutert i Premier Leaks i videovinduet øverst!

Liverpool-manager Jürgen Klopp og Sadio Mané havnet i en opphetet diskusjon etter å ha spilt 1-1 mot Chelsea lørdag kveld, der Willians utligning kom like før slutt.

Engelsk presse spekulerte i at Mané var misfornøyd med å starte storkampen på benken. Senegaleseren kom inn før i sluttminuttene og kunne ikke utrette stort.

Klopp forklarte etter kampen at han ønsket å ha Salah i midten fremme og at Mané skulle ta plass på kanten for at sin egyptiske lagkamerat skulle slippe tunge løp hjem på høyresiden.

Mané var ikke helt enig med sjefen.

– Klopp ba meg spille på høyrekanten, men ved ett tilfelle ba jeg om ballen i midten. Salah var på min side og treneren ropte at jeg måtte komme over på kanten. Etter kampen sa jeg til treneren at det var enklere om han fortalte Salah det, for han var nærmere enn meg, sier han til Sky Sports News.

Den tidligere RB Salzburg- og Southampton-spilleren beskjed startet en diskusjon på gressteppet i minuttene etter kampslutt.

– Det ble sagt vennlig, og det var ikke fordi jeg var misfornøyd eller noe. Det var ikke noe problem, jeg bare ga beskjed og forklarte det til ham etter kampen, sier Mané, som har slitt med en lårskade denne sesongen.

Mohamed Salah scoret Liverpools mål i andre omgang.

– Jeg ville ordne opp umiddelbart. Han var ikke fornøyd, og sa at Mo (Salah) ville spille i den posisjonen, men Mo hadde allerede 90 minutter i beina, så det ga mer mening at Sadio var ute til høyre og startet derfra, sa Klopp.

Se Watford mot Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo i kveld fra klokken 20.15. Fra samme tid onsdag ser du Everton mot West Ham på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.