SAMMEN IGJEN: Anniken Jørgensen og Anders Gran har funnet tilbake til hverandre.
SAMMEN IGJEN: Anniken Jørgensen og Anders Gran har funnet tilbake til hverandre. Foto: Espen Solli

«Bloggerne»-Anniken er sammen med ekskjæresten igjen

Anniken Jørgensen (21) og Anders Gran (24) er sammen igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sommer kom nyheten om at «Bloggerne»-profilen Anniken «Annijor» Englund Jørgensen (21) og samboeren Anders Gran (24) skulle gå fra hverandre.

I et blogginnlegg med tittelen «Ja, vi har tatt en pause», skrev drammenseren at det var det eneste rette å gjøre.

– Ja vi er sammen

Videre skrev hun at hun håpet de to ville finne tilbake til hverandre ved en senere anledning.

Det har de nå gjort.

I et innlegg fra 17. november skriver bloggeren at hun og Gran igjen har blitt kjærester.

«For alle som spør, alle dere, aviser og meldinger. JA vi er sammen. Hvorfor har jeg ikke sagt noe? Fordi det er potetnytt. Jeg synes ikke det har en plass i en avis», skriver «Bloggerne»-profilen.

Tett på forholdet

Gran var en stor del av forrige sesong av «Bloggerne». Seerne fikk gjennom TV 2-seriens 20 episoder følge kjærlighetsforholdet tett – i både opp- og nedturer.

På «Bloggerne»-pressetreffet i høst kom Jørgensen og Gran sammen. Da hadde forholdet tatt slutt, men de kalte de seg fortsatt for gode venner.

– Jeg og Anders har det veldig fint. Vi er ikke sammen, men vi er veldig gode venner, sa bloggeren.

– Han er bestevennen min, så jeg måtte ha ham i livet mitt på en eller annen måte. Det har vi fått til ganske bra til nå. Jeg vil ikke at det skal bli slik at en person som har betydd så mye skal bli en ukjent person som man bare hilser på på gaten.

SAMMEN IGJEN: Forholdet til Anniken Jørgensen og Anders Gran tok slutt i sommer. Nå er de igjen kjærester. Foto: Espen Solli/TV 2
SAMMEN IGJEN: Forholdet til Anniken Jørgensen og Anders Gran tok slutt i sommer. Nå er de igjen kjærester. Foto: Espen Solli/TV 2

Jørgensen ønsker ikke å kommentere forholdet overfor TV 2.

Kjærlighetssorg

På pressetreffet til «Bloggerne» i høst avslørte Jørgensen overfor TV 2 at hun skriver bok om sin første kjærlighetssorg.

Boken skal etter planen gis ut høsten 2018 på Panta forlag. Det bekrefter Kaia Eriksen, PR- og kommunikasjonssjef i forlaget.

– Boken kommer til å ha stor betydning for Annikens lesere og alle andre som kan kjenne seg igjen i det hun skriver om, sier Eriksen til TV 2.

Avsløringer

Jørgensen forteller at hun kommer til å dele mye i boken.

– Boken blir det leserne mine alltid har elsket – åpenheten og ektheten i skrivingen min. Det blir en veldig sterk bok, og kanskje til og med for åpen. Det blir veldig hardt og ekte, og det kan nok skaffe meg trøbbel på mange måter, sa hun.

– Trøbbel med andre som er involverte?

– Med andre som er involverte og for ting som jeg har gjort opp igjennom årene som jeg faktisk har klart å holde helt for meg selv. Det skal jeg være åpen om nå, sier hun, og forteller at det vil komme flere avsløringer i boken.