KUN LEWANDOWSKI HAR SCORET MER: Pierre-Emerick Aubameyang har scoret elleve mål i Bundesliga denne sesongen - kun to færre enn Robert Lewandowski.
KUN LEWANDOWSKI HAR SCORET MER: Pierre-Emerick Aubameyang har scoret elleve mål i Bundesliga denne sesongen - kun to færre enn Robert Lewandowski. Foto: Martin Meissner

Fotballryktene: – Får tilbud om å signere Aubameyang

Mens Manchester United har fire venstrebeinte spillere på blokken. Få dagens rykter her!

Mirror skriver at Chelsea har fått muligheten til å signere Borussia Dortmunds superspiss Piere-Emerick Aubameyang. Ifølge avisen skal gaboneserens trøblete forhold med klubben være grunnen til at båndene nå kuttes. Chelsea er blant klubbene som tidligere er koblet til Aubameyang.

Westlondonsport.com skriver at agenten til Jann-Fiete Arp benketer at Chelsea er nær å signere den talentfulle Hamburg-spilleren. Nyheten kommer kort tid etter at Mirror meldte at Chelsea var nær en avtale med den 17-årige spissen.

Spanske Don Balon skriver at Barcelona ønsker å hente Tottenhams Christian Eriksen.

Ifølge Manchester Evening News er Manchester United på jakt etter en venstrebeint spiller. Fire navn er på blokken til Old Trafford-klubben: Ivan Perisic, Danny Rose, Mesut Özil og Gareth Bale. Det kommer imidlertid rapporter fra Spania om at Bale ikke ønsker å forlate Real Madrid og Spania.

Den argentinske klubben Newell's Old Boys bekrefter ifølge Goal.com at Manchester United har vist interesse for supertalentet Luciano Cingolani.

Stoke ønsker ikke å kvitte seg med Xherdan Shaqiri. Manager Mark Hughes sier ifølge Talksport at alle forsøk på å hente den eksplosive sveitseren i januar vil bli avslått.

Liverpool Echo kobler Everton til Bestikas' midtbanespiller Oguzhan Ozyakup.