ARRESTERT: Naya Rivera ble arrestert for å ha slått ektemannen Ryan Dorsey.
ARRESTERT: Naya Rivera ble arrestert for å ha slått ektemannen Ryan Dorsey. Foto: Jonathan Leibson

«Glee»-stjerne arrestert for å ha banket opp ektemannen

Naya Rivera (30) skal ha slått ektemannen mens de var på tur med sønnen (2).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De siste årene har flere «Glee»-stjerner skapt store overskrifter verden over.

I 2013 ble hovedrolleinnehaveren Cory Monteith funnet død på et hotellrom i Vancouver. Ifølge 31-åringens obduksjonsrapport var dødsårsaken en «blandet narkotikagift som involverer heroin og alkohol».

I 2015 ble kollega Mark Salling (35) anklaget for å ha voldtatt en 22 år gammel kvinne. Året før ble Salling arrestert for besittelse og spredning av barnepornografi.

Arrestert

Nå er Naya Rivera (30) arrestert for å ha slått ektemannen Ryan Dorsey (34). Rivera spilte den lesbiske cheerleaderen Santana Lopez i seks sesonger av tv-serien.

Dorsey skal ha forklart til politiet at Rivera slo ham i hodet og over munnen da paret var ute med sønnen Josey (2), skriver Mirror. Han skal selv ha ringt politiet.

Ektemannen skal også ha filmet hele voldsepisoden og gitt opptaket til politibetjentene. Rivera ble etter kort tid arrestert.

30-åringen ble kausjonert ut for 1000 dollar, 8143 norske kroner, av svigerfaren, melder TMZ. Paret skal ha vært i West Virgina for å feire høsttakkefest med Dorseys familie.

Rivera og Dorsey ble sammen i 2014, men tok ut separasjon i 2016. Ti måneder senere ble de igjen et par.

Arrestasjonsbilde tatt 27. november. Foto: Kanawha County Sheriffs Office
Arrestasjonsbilde tatt 27. november. Foto: Kanawha County Sheriffs Office

– Hva var det jeg sa?

Kort tid etter at arrestasjonen ble kjent, tok Riveras tidligere forlovede, rapperen Big Sean (29), til Twitter og fyrte av en skarp beskjed.

29-åringen publiserte en video av en liten jente som om og om igjen sier: «Hva var det jeg sa? Hva var det jeg sa? Dere trodde jeg tulla, men hva var det jeg sa?». Mye trolig for å henvise til Riveras voldelige adferd da de var sammen.

Big Sean skal ha avbrutt forlovelsen til Rivera på grunn av hennes voldelige tendenser og sjalusiproblemer, meldte TMZ i 2014.

.