KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Bailey Sellers (t.v) fikk en blomsterbukett og et håndskrevet kort i gave fra sin avdøde far fem år etter at han gikk bort. Det er hennes siste gave. Foto: Twitter
KJÆRLIGHETSERKLÆRING: Bailey Sellers (t.v) fikk en blomsterbukett og et håndskrevet kort i gave fra sin avdøde far fem år etter at han gikk bort. Det er hennes siste gave. Foto: Twitter

Bailey (21) fikk sin siste bursdagsgave av faren – fem år etter han døde

– I år er det siste gang jeg får gave fra pappa og det er hjerteskjærende, skriver Bailey Sellers på sin 21-årsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Bailey Sellers fra Tennessee, USA, var 16 år gammel døde faren hennes av kreft.

Året etter fikk hun en overraskelse som overgikk alle hennes forventninger. En blomsterbukett levert på døren sammen med et kort. Gaven var fra hennes avdøde far.

Han hadde nemlig forhåndsbetalt blomster og kort til datterens bursdager fem år frem i tid – helt frem til hennes 21-årsdag, skriver Fox News.

Fredag var den store, men ekstra triste dagen hvor Bailey mottok sin siste bursdagsgave fra faren.

«Bailey, dette er mitt siste kjærlighetsbrev til deg, til vi møtes igjen. Jeg vil ikke at du skal felle flere tårer for meg, jenta mi, for jeg er på et bedre sted. Du er, og vil alltid være, min mest dyrebare juvel. Det er din 21-årsdag og jeg vil at du alltid skal respektere din mor, og alltid være tro mot deg selv. Vær glad og lev livet fullt ut.», skriver faren i kortet og avslutter kortet med:

«Jeg kommer til å være med deg gjennom alle milepæler i livet. Bare se deg rundt, så er jeg der.»

21-åringen la ut et bilde av blomstene og kortet, samt et gammel bilde av henne og faren, og la det ut på Twitter med teksten «Jeg savner deg sånn, pappa».

Innlegget fikk raskt enorm respons, og på knappe to døgn har Twitter-meldingen fått over 1,3 millioner likes og har blitt delt over 300.000 ganger.

Dagen etter bursdagen la 21-åringen ut en ny melding på Twitter hvor hun takker alle som har reagert på bildene, og at hun prøver å svare på alle meldingene – men at det kommer til å ta noen dager.

– Hvert år har jeg sett fram til bursdagen min fordi jeg har følt at pappa fremdeles var her med meg. I år er det siste gang jeg får gave og det er hjerteskjærende, skriver Bailey som et svar til én av de nesten 12.000 personene som har kommentert historien henne.