Mourinho vil gi United-stjernen trenerrolle

Manchester United og manager José Mourinho vil ha veteranen Michael Carrick med videre også etter spillerkarrieren. Engelskmannen er ønsket inn i trenerteamet.

Se høydepunktene fra Manchester Uniteds seier mot Brigton i videovinduet øverst.

Det bekreftet manager José Mourinho etter 1-0-seieren mot Brighton på Old Trafford lørdag.

– Personen Michael er viktigere enn spilleren Michael. Vi har gitt ham valget – han velger selv når han ønsker å legge opp. Men han vet at det er en ledig plass til ham i trenerteamet. Jeg ønsker det, styret ønsker det. Michaels framtid er her hos oss, sa portugiseren, ifølge klubbens eget nettsted.

– Men han ønsker å spille til sesongslutt. Jeg er fornøyd med det, la Mourinho til.

36 år gamle Carrick, som har kontrakt ut inneværende sesong, har kun spilt én kamp for de røde djevlene denne sesongen. Den kom hjemme mot Burton i ligacupen (4-1-seier) 20. september.

Fredag opplyste midtbanemannen om at han har slitt med ujevn hjerterytme den siste tiden, men at han har tatt tak i problemene gjennom en operasjon. Carrick skal nå være på vei tilbake i spill igjen.

– Jeg føler meg helt fin igjen nå, og jeg er tilbake i trening. Jeg håper å være aktuell for spill igjen om kort tid, skrev engelskmannen i en uttalelse på Twitter.

(©NTB)