HAR SLITT MD HJERTET: Michael Carrick.
HAR SLITT MD HJERTET: Michael Carrick. Foto: Paul Ellis

Manchester United-stjerne avslører at han har slitt med hjerteproblemer

Manchester United-spilleren Michael Carrick forteller hvorfor han ikke har spilt en kamp siden september.

Se Manchester United – Brighton lørdag kl. 16.00

Manchester Uniteds kaptein Michael Carrick forteller fredag kveld i en pressemelding at han ikke har spilt kamper siden september på grunn av uregelmessig hjerterytme.

36-åringen har spilt kun én kamp denne sesongen, i 4-1-seieren mot Burton i ligacupen 20. september.

Det var i denne kampen at Carrick følte seg slapp, og etter tester på sykehus ble det oppdaget at han hadde uregelmessig hjerterytme.

Carrick forteller at han nå er frisk og har vært i god form de siste ukene.

– Jeg vil bare oppklare situasjonen min siden det er mange som har spurt om jeg er OK og hvorfor jeg ikke har spilt de siste ukene, skriver Carrick i en pressemelding.

– Etter at jeg følte meg slapp i andre omgang mot Burton i september, måtte jeg gjennom flere tester. Det viste seg at jeg hadde uregelmessig hjerterytme, som ble fullt undersøkt, og jeg måtte gjennom en prosedyre som kalles cardiac ablation, skriver Carrick videre.

Han forsikrer fansen om at han snart vil være tilbake på fotballbanen.

– Jeg vil forsikre alle om at jeg er ved god helse og tilbake i trening. Jeg bygger opp formen og vil være tilgjengelig for spill snart, varsler han.

Carrick kom til Manchester United fra Tottenham i 2006 og har vunnet fem Premier League-titler, Champions League, Europa League og Fifa Club World Cup med klubben.

Se Manchester United – Brighton lørdag kl. 16.00