Det melder Bergensavisen fredag kveld.

– Jeg kan bekrefte at Trude og Odd har valgt å gå fra hverandre. Trude kommer ikke til å gi ytterligere kommentarer og ønsker forståelse for at hun verner om privatlivet sitt, sier Drevlands manager Geir Håkonsund til TV 2.

Odd Drevland bekrefter også bruddet til Bergensavisen.

– Jeg har ingen kommentar. Men jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre, sier han.

De siste årene har ikke vært lett for ekteparet. I 2015 ble den tidligere advokaten Odd Drevland dømt til to år og ti måneders fengsel for å ha underslått 2,9 millioner kroner.

Samme år ble den tidligere Bergens-ordføreren siktet for grov korrupsjon i den såkalte Viking Star-saken. Siktelsen ble til slutt henlagt.

Denne høsten har Trude Drevland figurert i Skal vi danse på TV 2. Sammen med partneren Bjørn Wettre Holthe (36) danset de seg helt til program seks, da de ble stemt ut etter jiven sin. I sendingen skulle deltakerne uttrykke sine personlige historier gjennom dansen.

– De siste fem årene av livet mitt har inneholdt siktelser, dommer, avhør og henleggelse av sak, og nå trenger jeg frihetfølelse og for meg handler det om det, gjennom dans, sa hun etter å ha danset til låten «La meg være ung».