Klokken 19.10 melder London-politiet at hendelsen er over og at ingen ting tyder på at skudd er blitt avfyrt.

Londons ambulansetjeneste opplyste fredag kveld at de hadde behandlet flere personer som ble skadd under panikken som oppsto da folk forsøkte å forlate området.

– Vi undersøkte og behandlet flere pasienter som fikk skader mens de forlot området ved Oxford Circus. Vi behandlet sju pasienter på stedet og fraktet åtte til to sykehus i London for lettere skader. Vi har også fraktet en pasient til legevakt for skader i beinet, skriver ambulansetjenesten i en pressemelding.

Det brøt ut panikk etter meldinger om avfyrte skudd i London sentrum midt under Black Friday-salget fredag ettermiddag. Men politiet fant ingen tegn til skyting.

– Vi har ikke funnet spor av noen mistenkte, indikasjoner på at skudd er avfyrt eller noen drepte eller skadde. Politifolk er fortsatt på stedet. Om du er i en bygning så bli hvor du er, om du er på gaten i Oxford Street så forlat området. Politifolk fortsetter å søke i området, twitrer Metropolitan Police klokken 18.40 norsk tid.

Noe tidligere ba politiet folk som oppholder seg i Oxford Street og Regent Street om å søke dekning i bygninger. T-banestasjonene Oxford Circus og Bond Street ble stengt, men noe før klokken 19 meldes det at begge stasjonene er åpnet igjen.

Politiet responderte som om det skulle være en terrorhandling da meldinger om mulig skyting på t-banen kom fredag ettermiddag. Bevæpnet politi omringet t-banestasjonen Oxford Circus på Oxford Street i hjertet av London.

En twitter-bruker la ut en video som skal vise folk løpe bort fra stedet. BBC-reporter Helen Bushby sa til egen kanal at en stor menneskemengde flyktet fra stasjonen.

– Folk skrek og gråt, sier Bushby.

Alarmen gikk midt under Black Friday-salget, og de travle handlegatene Oxford Street og Regent Street var fullpakket av folk.