Kygo (26) ble invitert hjem til U2-legenden – får bruke Bonos luksusvilla når han vil

Senkveld (TV 2): – Han er en sinnsykt hyggelig fyr, sier den unge musikkprodusenten.

Allerede i august i fjor ble det klart at Kygo (26), hvis egentlige navn er Kyrre Gørvell-Dahll, hadde inngått et samarbeid med et av verdens største band, U2. Låten «You're The Best Thing About Me» ble spilt under Cloud Nine Festival i Bergen – til publikums store overraskelse.

Først i september i år kunne fans spille av låta i egen stue, og når Kygo gjester denne ukens «Senkveld med Thomas og Harald», letter han på sløret om samarbeidet.

Such an honor to perform with the legendary @u2 yesterday🙌🏼 #nrjmusicawards

Et innlegg delt av Kygo (@kygomusic)

– Det var ganske uvirkelig for min del. Jeg trodde jo aldri det kom til å skje. Mine managere har snakket med U2 sine managere i sikkert to år om å få til noe. Men plutselig fikk jeg en telefon fra Bono i fjor sommer, forteller Gørvell-Dahll til Senkveld.

– En vill opplevelse

På den andre siden av linjen satt både U2s vokalist, Bono, og gitarist, The Edge, klare for å slå av en prat med 26-åringen.

– Jeg visste at han skulle ringe, så jeg satt klar og nervøs på forhånd. Jeg ser jo opp til dem, så det var en ganske vill opplevelse, innrømmer DJ-en.

I november i år møttes artistene for å gjøre en opptreden sammen under NRJ Music Awards i Cannes.

– Det var vilt å få stå på scenen med Bono, konstaterer

Overnattet hos Bono

Men det villeste var kanskje det som skulle skje etterpå. For Kyrre bodde nemlig ikke på hotell natten etter konserten.

– Han inviterte meg hjem til huset sitt i Cannes. Så jeg bodde jo hos Bono en natt i Eze. Så satt vi der en hel kveld og snakket sammen. Kona og hennes foreldre var også der.

Ifølge den unge musikkprodusenten var det ingenting å si på oppvartningen.

– Han har jo folk som jobber for seg. Det var en veldig god frokost, og jeg ble veldig godt tatt vare på, forteller han.

Og skulle Kygo ha lyst til å ta en ferie i Cannes, er ikke Bono fremmed for å låne bort fasilitetene.

– Han er en sinnsykt hyggelig fyr, like snill mot alle han møter, og han sa at huset står ledig når som helst, så vi kan dra dit sammen en dag, avslutter

Se hele intervjuet med Kygo i Senkveld med Thomas og Harald fredag klokken 22.15 på TV 2.