RBK-INFISERT: Matthías Vilhjálmsson, Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro og de andre Rosenborg-spillerne dukkert plutselig opp i Vålerenga-troppen. Det er imidlertid ikke noen av dem som faktisk har meldt overgang.
RBK-INFISERT: Matthías Vilhjálmsson, Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro og de andre Rosenborg-spillerne dukkert plutselig opp i Vålerenga-troppen. Det er imidlertid ikke noen av dem som faktisk har meldt overgang. Foto: Skjermdump

Plutselig var Bendtner og Adegbenro i VIF-troppen

En teknisk feil på Vålerengas nettside sørger for at RBK-spillerne ble listet opp i A-lagstroppen.

De som var inne for å sjekke A-lagstroppen til Vålerenga på klubbens nettsider torsdag fikk fort kaffen i halsen.

I tillegg til alle Vålerenga-spillerne, var det nemlig også listet opp Rosenborg-spillere på rekke og rad.

På Twitter spøkte klubben med hendelsen.

– Rosenborg innser at Vålerenga nå er på full fart til å virkeliggjøre potensialet, og har derfor bedt om sammenslåing, skriver Vålerenga Fotball.

Men det er neppe noen stor sjanse for at Nicklas Bendtner og Samuel Adegbenro blir å se i Vålerenga-drakt kommende sesong.

Mediesjef Tina Wulf forteller at det hele dreier seg om en teknisk feil fra VIFs nettsideleverandør.

– Det er ikke noe annet enn en bug. Det er tatt hånd om nå, og Ecnonic som driver medieplattformen har vært på saken, forklarer Wulf til TV 2.

– Hvordan har responsen vært?

– Det har vært variert! Folk har vært imponert over aktiviteten på overgangsmarkedet etter en litt trå start, spøker Wulf.

Vålerenga-fansen har hatt noen tunge dager etter at det ble kjent at klubben ikke forlenger med Christian Grindheim, samtidig som det ble klart at Herman Stengel går til Strømsgodset som bosmanspiller.