Målfest for Zuccas Rangers på bortebane

Mats Zuccarello og New York Rangers vant 6–1 på bortebane mot Carolina Hurricanes onsdag.

Mats Zuccarello og New York Rangers vant 6–1 på bortebane Foto: Karl B Deblaker/NTB scanpix

Rangers fikk første nettkjenning etter 52 sekunder på isen, og etter første periode var stillingen 3–1 til bortelaget på PNC Arena.

Det som viste seg å være vertenes eneste mål, var det Sebastian Aho som sørget for. Stillingen sto uendret etter andre periode.

20 sekunder inn i tredje periode slo Chris Kreider til med sin andre scoring, godt hjulpet av en kjempeassist fra Zucca. Det var Zuccarellos 14 assist denne sesongen. Totalt har nordmannen plukket 17 poeng så langt i årets sesong.

Den norske spilleren fikk totalt nærmere 17 minutter på isen.

Drøye fem minutter senere glimtet laget fra New York til igjen.

Den siste scoringen var det Rangers' Jesper Fast som sto for, drøye sju minutter før kampens slutt.

Dermed tok Rangers sin andre seier på rad. New York-laget ligger nå på åttendeplass i den østlige avdelingen.