TIL ÅSANE: Erik Huseklepp og FKH er enige om å terminere kontrakten.
TIL ÅSANE: Erik Huseklepp og FKH er enige om å terminere kontrakten. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Huseklepp ferdig i FKH - har signert for ny klubb

Erik Huseklepp blir værende i Åsane.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en kortvarig Haugesund-karriere for Erik Huseklepp.

33-åringen ankom fra Brann før sesongen, men ble i sommer lånt ut til Åsane.

Nå melder FKH på sine nettsider at klubben er enig med Huseklepp om å terminere kontrakten som strakk seg ut 2018-sesongen.

– Erik har vært ærlig på at det er familiære hensyn som gjør at han ønsker seg tilbake til Bergen. Det har vi selvsagt forsøkt å være løsningsorienterte overfor. Etter å ha fått til et tidsbegrenset utlån i sommer har vi gjennom termineringen av kontraktsforholdet i dag fått en permanent avklaring som både klubb og spiller var i behov av, sier Jostein Grindhaug.

Huseklepp kommer ikke til å gå arbeidsledig. Han har nemlig signert for obosligaklubben Åsane allerede, noe trener Mons Ivar Mjelde er svært godt fornøyd med.

– Det er veldig positivt at vi har klart å bli enig med en så stor profil som Huseklepp om en kontrakt. Han har jo definitivt bidratt med å øke oppmerksomheten for Åsane som klubb og han har bidratt i målprotokollen med scoringen og assist. Vi får en veldig dedikert spiller som har lyst til å hjelpe til med å utvikle unge spillere i Åsane. Han har erfaring og han er ikke redd for å dele den erfaringen med andre, sier Åsane-treneren til klubbens nettsider.

På tolv kamper har det blitt seks mål og fire målgivende for Huseklepp i Åsane.

– Det er veldig kjekt at vi fikk det i orden så tidlig. Det er utrolig kjekt å komme til Åsane, men samtidig så er det litt trist i forhold til Haugesund. De har vært fantastiske med meg. Jeg skulle ønske jeg kunne gjort enda mer når jeg var der, men av og til kommer andre ting i veien og da er det ting man ikke kan gjøre noe med. Da må man gjøre andre ting og jeg er ekstremt glad for at det ordnet seg her med Åsane, sier Erik Huseklepp.