FARMEN-DELTAKER: Karianne Amlie Wahlstrøm (26) er nå en av de seks siste deltakerne på årets Farmen-gård. Foto: Alex Iversen/TV 2
FARMEN-DELTAKER: Karianne Amlie Wahlstrøm (26) er nå en av de seks siste deltakerne på årets Farmen-gård. Foto: Alex Iversen/TV 2

Farmen-Karianne har vært singel i åtte år: – Nå er det på tide å bli forelsket

Karianne Amlie Wahlstrøm (26) har en «bucketliste» over ting hun ønsker å oppnå i livet. Én ting som står høyt på listen nå, er å bli forelsket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Karianne Amlie Wahlstrøm (26) har bemerket seg på årets Farmen-gård for å være sprudlende, livsglad og spontan.

Slik er også 26-åringen, som er oppvokst i Notodden, i det virkelige livet.

Karianne forteller til TV 2 at helt siden hun var 17 år har hun hatt en «bucketliste» med ting hun ønsker å oppnå i livet.

– Det er ofte slik at man tenker over ting man vil gjøre, men så glemmer man det. Så da jeg var ungdom skrev jeg ned en liste over ting jeg vil gjøre i livet i dagboken min, forteller hun.

Listen inkluderer blant annet å jobbe på et barnehjem i Afrika, lære seg yoga, begynne på utdanning, lære seg å stå på hendene og stille i bikinifitness. Alt dette har hun oppnådd i løpet av de siste ni årene.

– Det er tilfredsstillende å tenke på at jeg fyller livet mitt med det jeg ønsker, sier Karianne, som er lærerstudent og jobber som eventarrangør for russen.

Singel

Listen har blitt lengre og lengre de siste årene, og nå er det særlig ett mål som Karianne håper at snart blir oppnådd: Å bli forelsket.

– Jeg har vært singel i åtte år, så det er snart på tide å bli forelsket. Det hadde vært hyggelig å ha noen andre å dele opplevelser med, sier hun.

26-åringen forteller at hun var i to forhold da hun var tenåring, men at hun aldri har hatt en kjæreste i voksen alder. Nå har hun vært singel i åtte år.

Etter at hun kom på TV-skjermen i Farmen, har hun fått mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, men Karianne forteller at hun ikke ønsker å finne seg en kjæreste via nettet.

Det har hun nemlig prøvd på tidligere: For to år siden delte hun en etterlysning på Facebook etter et nyttårskyss. Det førte til TV-opptredener og over 3000 meldinger fra menn som ønsket å møte henne.

– Det tok helt av, så jeg ble nesten litt skremt av det. Det resulterte i et nyttårskyss, men ingen kjæreste. Nå vil jeg møte noen i det virkelige livet, sier hun.

Drømmer om en TV-karriere

Det målet som står øverst på Kariannes «bucketliste», er å få en karriere innen media. Farmen-deltakeren drømmer å bli programleder, konferansier og foredragsholder, i tillegg til å jobbe som lærer.

– Jeg elsker å by på meg selv, og jeg føler at jeg har en personlighet som passer på TV. Når Gaute går lei av programlederjobben i Farmen, så inviterer jeg meg selv til intervju, sier hun lattermildt.

Livet som reality-deltaker er Karianne derimot ferdig med.

– Jeg har ikke lyst til å delta i flere realityserier. Farmen er den beste og den eneste for meg. Jeg har mer lyst til å jobbe på den andre siden, som programleder eller i produksjonen, sier hun.

Karianne forteller at hun har i mange år hatt et ønske om å delta på Farmen. To ganger tidligere har hun meldt seg på og kommet til intervjurundene, og på den tredje gangen ble det altså full klaff.

BIKINIFITNESS: Karianne på konkurransedagen, sammen med Charlotte Andersson Østborg. Foto: Privat
BIKINIFITNESS: Karianne på konkurransedagen, sammen med Charlotte Andersson Østborg. Foto: Privat

Gikk ned ni kilo

Våren før Karianne flyttet inn på Farmen-gården utenfor Arendal, oppnådde hun det målet på sin bucketliste som hun selv betegner som «det sykeste»: Å konkurrere i bikinifitness.

Ei venninne av henne hadde konkurrert i bikinifitness, så Karianne bestemte seg for å gjøre det samme. I seks måneder fulgte hun et strengt treningsprogram og levde på diett. Avslutningen fikk hun på en konkurranse i Oslo konserthus i april.

– Jeg er veldig utadvendt, men å stå i en bikini til 7.000 kroner og med to lag spraytan i Oslo konserthus, er det sykeste jeg har gjort. Det var veldig ukomfortabelt, så det kommer jeg aldri til å gjøre igjen, sier Karianne.

I konkurransen røk hun ut med en gang, og etter det stoppet hun treningsprosjektet.

– Det var kun et mål på listen min, så jeg ville prøve det en gang for å ha opplevd det. Men det var vanskelig å holde dietten, og jeg klarte ikke å holde meg unna verken sukker eller alkohol, sier hun.

GIKK NED NI KILO: Karianne trente i seks måneder frem til bikifitnesskonkurransen. Foto: Privat
GIKK NED NI KILO: Karianne trente i seks måneder frem til bikifitnesskonkurransen. Foto: Privat

Nå trener hun styrke og spiser akkurat hva hun vil.

– Jeg gikk ned ni kilo i løpet av det halvåret. Men jeg trives bedre med å ha former, og jeg synes at jeg selv kler å være litt rundere i kantene, sier hun.

Førstekjempe

Karianne er nå en av de seks siste deltakerne på årets Farmen-gård. I onsdagens episode ble hun valgt til førstekjempe av storbonden Amalie Snøløs (21), så på søndag må hun ut i sin første tvekamp.

Forrige uke var det Geir Magne Haukås (47) som måtte forlate gården, etter en voldsom tautrekking-tvekamp hvor han brakk to ribbein.

Se Farmen på TV 2 mandag, onsdag og søndag. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.

.