ANKLAGES FOR VOLDTEKT: Boyband-stjernen skal ha voldtatt Melissa Schuman da hun var 18 år.
ANKLAGES FOR VOLDTEKT: Boyband-stjernen skal ha voldtatt Melissa Schuman da hun var 18 år. Foto: Rob Latour/NTB scanpix

Nick Carter (37) sjokkert etter grove anklager

Melissa Schuman (33) beskriver detaljert hvordan Nick Carter forgrep seg på henne i 2002. Selv avviser stjernen anklagene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en tid med voldtektsavsløringer og anklager om seksuell trakassering i Hollywood, dukker det stadig opp nye anmeldelser av berømte personer.

Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Steven Seagal, Louis C.K og Ed Westwick er noen av stjernene som har blitt anklaget og anmeldt for voldtekt, seksuell trakassering og tafsing.

Nå har også tidligere Backstreet Boys-medlem Nick Carter, som i fjor ble far for første gang, havnet i søkelyset.

Sangeren anklages for å ha voldtatt artist og skuespiller Melissa Schuman (33).

I et langt blogginnlegg skriver hun at en 22 år gammel Carter forgrep seg på henne da hun var 18 år og jomfru.

«Jeg skal nå dele noe som jeg alltid har hatt lyst til å late som ikke har skjedd. En byrde jeg trodde jeg måtte bære resten av livet mitt, og lide alene i stillhet», starter Melissa Schuman innlegget med.

– Tvunget til oralsex

Schuman forteller at hun og en venninne ble invitert med hjem til Carter da de spilte inn skrekkfilmen «The Hollow» sammen. Videre skriver hun at hun på den tiden fortsatt var jomfru, og at Carter tok henne med inn på badet der de begynte å kysse.

«Jeg spurte han om hva vi gjorde inne på badet. Han svarte ikke og fortsatte å kysse meg. Så løftet han meg opp på en benk og begynte å kneppe opp buksene mine. Jeg sa ifra om at jeg ikke ville mer. Han valgte å ikke høre på meg.»

ANKLAGER NICK CARTER: Melissa Schuman forteller at hun var jomfru da Nick Carter skal ha tvunget seg til sex. Foto: mpi04 /insight media
ANKLAGER NICK CARTER: Melissa Schuman forteller at hun var jomfru da Nick Carter skal ha tvunget seg til sex. Foto: mpi04 /insight media

Videre står det skrevet at Carter dro ned buksene og utførte oralsex på Schuman. Hun skal ha bedt ham om å stoppe, men den da 22 år gamle Carter fortsatte.

– Han var mye større og sterkere

Schuman skal ha skrudd av lyset slik at hun ikke trengte å se på det som skjedde, men Carter skal ha slått det på igjen opptil flere ganger.

«Han sa at han ville se på meg. Jeg husker jeg tenkte at han ville stoppe opp etter dette. Men det gjorde han ikke», skriver hun åpenhjertig.

Etter en stund skal noen ha banket på baderomsdøren. Carter skal da ha tatt med Schuman inn på et annet bad, og fortsatt der han slapp.

«Jeg kommer aldri til å glemme det øyeblikket. Han tok av buksene sine og ba meg om å utføre oralsex på han. Jeg nektet. Han ble opprørt og sa: «Jeg gjorde det på deg, så du må gjøre det på meg.» Jeg skjønte at jeg ikke kom meg vekk fra situasjonen. Han var mye større og sterkere enn meg.»

Voldtatt

Schuman beskriver at Carter la hånden hennes på penisen sin. Etter det skal han ha ført henne inn på soverommet. Der skal han ha kastet henne ned på sengen.

«Jeg sa at jeg var jomfru og at jeg ikke ville ha sex. Jeg forklarte at jeg sparte meg til en fremtidig ektemann. Jeg sa det om og om igjen.»

Carter skal da ha lent seg mot Schumans ansikt og hvisket: «Jeg kan være din ektemann». Deretter skal Carter ifølge Schuman ha voldtatt henne.

Tok bladet fra munnen etter #metoo

«Når nyheten om Harvey Weinstein kom ut, spurte familie og venner meg om ikke jeg også kunne stå frem med min historie. Men jeg ville ikke.»

Men Schuman hadde lovet seg selv at hvis et annet offer av Nick Carter sto frem, skulle hun støtte personen og selv komme med sin historie.

30. oktober så hun et nyhetsoppslag der en 20 år gammel jente anklaget Carter for seksuell trakassering på en hjemmefest.

Melissa Schuman valgte derfor å publisere blogginnlegget om den populære artisten.

«Jeg følte at jeg hadde en forpliktelse om å komme frem med håp og intensjon om å inspirere og oppmuntre andre ofre til å fortelle sin historie. Vi er sterkere når vi er mange.»

– Sjokkert

I en uttalelse onsdag sier Nick Carter at han er sjokkert og lei seg over anklagene. Episoden skjedde for omkring 15 år siden.

«Melissa uttrykte ikke på noe tidspunkt mens vi var sammen eller noen gang siden at noe skjedde uten samtykke», sier Carter ifølge nyhetsbyrået AP.

Han legger til at han alltid behandlet Melissa med respekt både personlig og profesjonelt.

Turbulent fortid

I 2016 ble Carter arrestert i Florida etter å ha havnet i et barslagsmål. Superstjernen ble anmeldt for kroppskrengelse.

I 2004 ble 37-åringen beskyldt for å ha banket opp sin daværende kjæreste, Paris Hilton, da hun dukket opp på et utested med en bristet arm og hovne lepper.

Carter, som da var 24 år, nektet for beskyldningene om mishandling.