GRAVIDE: Halvt norske Chrissy Teigen og ektemannen John Legend venter barn.
GRAVIDE: Halvt norske Chrissy Teigen og ektemannen John Legend venter barn. Foto: Larry Busacca/NTB scanpix

Venter baby nummer to

Chrissy Teigen (31) og John Legend (38) venter barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den norskættede modellen Christine «Chrissy» Teigen og artisten John Legend blir foreldre igjen, det avslører Teigen selv på Instagram.

Ekteparet har fra før datteren Luna Simone.

I en video publisert ved midnatt norsk tid, filmer Teigen lille Luna og spør hva som er inne i magen.

– Baby, svarer datteren.

Teigen og Legend har vært åpne om at de over lengre tid har hatt vansker med å bli gravide.

– Vi er heldige som lever i en tid der vi kan tenke på andre måter. IVF-behandlingen (in vitro fertilisering) ga oss Luna og forhåpentligvis vil det bringe oss flere fantastiske barn, sa Legend til Cosmopolitan Magazine i august i år.

it's john's!

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Halvt norsk

Teigens far har norske foreldre, men er født i USA. Moren er fra Thailand.

Da Teigen gjestet det amerikanske talkshowet «Late show med Stephen Colbert» i fjor, brakte programlederen Stephen Colbert (51) opp hennes norske bakgrunn.

– Du er halvt norsk og halvt thailandsk. Som en person med blandet opphav: Synes du at nordmenn er godt nok representert på Oscar-utdelingen?, spurte Colbert, til latter fra publikum.

– Jeg er glad for at du brakte det på banen. Jeg og Jahn Teigen, som er den mest berømte nordmannen, har snakket om at vi er underrepresenterte, svarte Chrissy lattermildt.

– Hvem er han?, spurte Colbert.

– Han er en musiker. Men det er alt. Jeg har googlet det tidligere, og det er ikke mange nordmenn som vi kjenner til, svarte Chrissy.

Aldri vært i Norge

Da TV 2 møtte Chrissy på den røde løperen i Hollywood for tre år siden, avslørte hun at hun aldri har vært i Norge.

– Jeg har lyst til å undersøke familiehistorien min. Jeg vet mye om Thailand, som er min andre halvdel, men ikke så mye om Norge, sa Chrissy til TV 2 da.

Chrissy slo for alvor gjennom som modell da hun prydet forsiden til Sports Illustrated i 2010. Siden den tid har hun gjort utallige modelloppdrag.

Supermodellen og sangstjernen giftet seg i Italia i 2013. Legends suksesslåt «All of me» ble skrevet til kona, og sangfuglen fremførte låta i bryllupet deres