FALT OM: Det var etter at Mariann Antonsen besvimte midt i en telefonsamtale at hun skjønte at noe var galt.
FALT OM: Det var etter at Mariann Antonsen besvimte midt i en telefonsamtale at hun skjønte at noe var galt. Foto: Stella Pictures

Marianne Antonsen (47) fikk sjokkbeskjed bare to dager etter bryllupet

Artist Marianne Antonsen er rammet av godartet hjernesvulst.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Ja, jeg har fått hjernesvulst. Og hverdagen har blitt ganske annerledes. Sliten, men optimistisk! Og takknemlig for all kjærlighet jeg har rundt meg❤️ I ukens Se&Hør står det om det, og det ville jeg selv for det føles lettere at folk VET, mer enn å spekulere i hva som er galt. Love, M», skriver artisten på Facebook tirsdag kveld.

To dager etter artisten hadde giftet seg med Henning Friise (54) i juni, fikk hun beskjeden fra legen.

29. juni ble det fastslått at det virkelig var en svulst.

– Jeg tenker ofte: Er dette den siste høsten jeg har hatt? Og hva med julen, blir den også for aller siste gang? Jeg tenker sånn fordi jeg er rammet av hjernesvulst, sier Marianne Friise Antonsen til Se og Hør.

I januar skal svulsten opereres ut, under en risikofylt operasjon.

– Jeg står midt i mitt livs kamp, sier hun til bladet.

Besvimte på soverommet

46-åringen forteller Se og Hør at hun mistenkte at noe var alvorlig galt da hun besvimte på gulvet på soverommet hjemme, mens hun pratet i telefonen.

Både vennen og hun selv ringte 113, og en røntgenundersøkelse av hodet viste i etterkant at hun hadde svulst på lillehjernen.

Svulsten skulle til alt hell vise seg å være godartet.

LANG FARTSTID: Marianne gjorde stor suksess i «Melodi Grand Prix» med kvartetten Just 4 Fun sammen med Eirikur Hauksson, Hanne Krogh og Jan Groth og sangen «Mrs Thompson». Foto: Scanpix
LANG FARTSTID: Marianne gjorde stor suksess i «Melodi Grand Prix» med kvartetten Just 4 Fun sammen med Eirikur Hauksson, Hanne Krogh og Jan Groth og sangen «Mrs Thompson». Foto: Scanpix Foto: Brun, Agnete

Nær venn døde av hjernekreft

Tidligere denne måneden gikk Mariannes nære venn Børre Olsen (53) bort, etter at han fikk påvist uhelbredelig hjernekreft.

– Vi så veldig frem til 2017. Jeg skulle gifte meg og alt skulle bli så bra. Så faller han om i januar, og der startet det. Å vite at en god venn kjemper mot en alvorlig diagnose er konstant vondt, sa Antonsen til TV 2.

Hun fortalte at hun beundrer Børre for den stå-på-viljen han likevel hadde.

– Børre har hatt en ukuelig vilje og han har gjort mange prognoser til skamme. Han falt om og havnet på sykehus på vei til bryllupet mitt, men han var bestemt på å komme og skrev seg selv ut så han fikk vært med en time under middagen, sa hun.