Fotballryktene: – Manchester United kan bare velge én av stjernespillerne

Manchester United-manager José Mourinho er klar til å styrke angrepet til sommeren.

Manchester United brukte store penger på å sikre seg Romelu Lukaku i sommer, og Old Trafford-klubben er klare til å bruke enda mer på en angriper neste sommer, skriver Daily Mail, som mener Manchester United ser mot den spanske hovedstaden.

Se sammendrag fra Manchester Uniteds 4-1-seier i videovinduet øverst!

José Mourinho vil trolig prøve seg på enten Atlético Madrid-spiller Antoine Griezmann eller Real Madrids Gareth Bale. Griezmann var sterkt koblet til klubben også i sommer, men Atléticos overgangsnekt gjorde at den franske stjernespissen valgte å bli værende.

Griezmann har en utkjøpsklausul på drøyt 2,3 milliarder kroner, men United kan få tilslag om de kommer med et bud på drøyt én milliard kroner. Bale på sin side skal trives i Madrid, men skulle skadeproblemene fortsette, kan de regjerende Champions League-mesterne komme til å selge waliseren.

Daily Mail spekulerer også i om Real Madrid kan komme til å erstatte Bale med nettopp Griezmann dersom de skulle kvitte seg med kantspilleren.

Arsenal kan måtte se Mesut Özil forsvinne gratis, for tyskerens kontrakt går ut 1. juli neste år. Derfor kobles også Özil til en rekke klubber for tiden, og Kicker melder at gamleklubben Schalke har meldt seg på i kampen.

Begge de to katalanske sportsavisene skriver imidlertid at også Barcelona har kastet seg inn i jakten på playmakeren. Den spanske giganten skal ha fått beskjed om at de kan kjøpe Özil allerede i januar om de hoster opp 20 millioner euro. Den sportslige ledelsen i klubben skal imidlertid være splittet i synet på om det er verdt å bruke penger på en spiller som kan gå gratis til sommeren, skriver sportsavisen Sport i en artikkel de har gitt overskriften «Özil-alarm». Det som taler for Özil er at han kan gå rett inn i Champions League troppen til katalanerne.

West Bromwich valgte å sparke manager Tony Pulis mandag, og nå verserer ryktene om hvem som skal overta den ledige jobben på The Hawthorns. Aberdeen-manager Derek McInnes er ifølge The Scottish Sun en av kandidatene som vurdere. Supporterne ønsker imidlertid tidligere Everton-manager Ronald Koeman, skriver Express & Star.

The Guardian nevner Nigel Pearson og Martin O'Neill, mens The Mirror hevder at Sam Allardyce kan bli tilbudt jobben.

Det trenger ikke å ta lang tid før Tony Pulis er tilbake i arbeid, for ifølge The Telegraph skal waliseren være blant favorittene til Swansea-styret dersom de skulle bestemme seg for å sparke Paul Clement. Pulis skal imidlertid også være aktuell for den ledige jobben som walisisk landslagssjef.

Det var Chris Coleman som nylig forlot stillingen etter å ha fått managerjobben i Sunderland, og den tidligere Fulham-sjefen skal være interessert i å låne inn Liverpool-duoen Ben Woodburn og Danny Ward, skriver Sunderland Echo.

Daniel Sturridge er en annen Liverpool-spiller som kobles til andre klubber, men manager Jürgen Klopp gjør det klart at spissen blir på Anfield, melder Liverpool Echo.

Watford har vært overraskende sterke denne sesongen og kanskje aller best har Richarlison vært. Nå kan den brasilianske unggutten bli snappet opp av andre klubber. Han er allerede linket til toppklubber i Premier League, men Watford Observer skriver at kinesiske klubber nå er med i kampen.