TAR FARVEL: Konen så sin mann dø direkte på TV.
TAR FARVEL: Konen så sin mann dø direkte på TV. Foto: Facebook/privat

Hun så ektemannen omkomme direkte på TV: – Jeg har mistet mitt livs kjærlighet

Den britiske motorsyklisten Daniel Hegarty omkom i en ulykke under en konkurranse lørdag. Hjemme satt konen og så den fryktelige hendelsen direkte på TV.

Det var etter seks runder av motorsykkelløpet i Macau at det gikk fryktelig galt.

Den britiske proffmotorsyklisten Daniel Hegarty mistet kontrollen over motorsykkelen og krasjet med gjerdet rundt banen.

Han mistet hjelmen i sammenstøtet, og ble fraktet i ambulanse i all hast til sykehuset.

Men på vei til sykehuset omkom 31-åringen av skadene han pådro seg.

Han etterlater seg sin kone Lucy Draycott.

I en pressemelding uttrykker arrangøren sin dypeste sorg etter det tragiske dødsfallet.

– Macau Grand Prix-komitéen uttrykker sin dypeste sympati til familie og venner av Daniel. Vi vil kontakte hans familie og sørge for at de får hjelp for å komme seg gjennom dette, heter det i en pressemelding fra arrangøren, ifølge Sporten.dk.

Konen Lucy Draycott så ulykken der ektemannen omkom direkte på TV. I et tårevått innlegg på Facebook forteller hun om sorgen hun nå opplever.

– Det er med et ødelagt hjerte at jeg forteller at mitt livs kjærlighet døde den morgenen. Jeg vil nå bruke tid på å forstå hva som skjedde og ber om at folk er tålmodige og venter med å kontakte meg, skriver Lucy Dracott på sin Facebook-profil.

I en senere oppdatering har hun lagt ut et bilde og et sitat av Ole Brumm.

– Hvor heldig er jeg, som har noen som gjør det så vanskelig å si farvel, skriver enken, og legger til:

– Dette har alltid vært et av mine favorittsitater. Aldri har det betydd så mye som det gjør nå. Jeg er verdens heldigste kvinne, som ble elsket av deg, min sjelevenn, skriver hun.

Det er ikke første gang at en motorsyklist omkommer under løpet i i Macau. Luis Carreira fra Portugal omkom i en ulykke under kvalifiseringen til løpet tilbake i 2012.