Fotballryktene: – Liverpool får kamp om flere signaturer

Pep Guardiola ønsker seg to av de samme spillerne som Jürgen Klopp, mens Daniel Sturridge er lei av å sitte på benken. Les dagens fotballrykter!

Louis van Gaal seiler opp som en uventet kandidat til å ta over den ledige jobben i Everton. Flere større veddemål har i løpet av de siste timene blitt plassert på at den tidligere Manchester United-manageren skal ta over de blåkledde. Oddsen har rast nedover i løpet av det siste døgnet, og i mandag kveld er det kun storfavoritten Marco Silva (Watford) og caretaker-manager David Unsworth som har lavere odds ifølge Express.

Liverpool klarte ikke å slå kloen i Virgil van Dijk i sommer, men er klare til å gjøre et nytt forsøk på Southampton-stopperen når overgangsvinduet åpner.

Men også i Manchester City er det behov for midtstoppere, spesielt etter at John Stones pådro seg en lårskade i lørdagens 2-0-seier mot Leicester borte, og Daily Mirror skriver at serielederne akter å gi Liverpool kamp om nederlenderen.

Samme avis melder at Manchester City vil snyte Liverpool for Leon Goretzka. Schalkes midtbanespiller har en kontrakt som går ut etter inneværende sesong, og Arsenal, Liverpool og Chelsea er klubbene som nevnes. Fra før har Bayern München vært hyppig koblet.

Spillere kan også være på vei ut fra Anfield. Daniel Sturridge skal ha fått nok av å sitte på benken, og er klar til å forlate klubben for å få regelmessig spilletid, melder Daily Mirror. Samtidig kan Philippe Coutinho forsvinne, men ikke til Barcelona. Thiago Silva sier ifølge Telefoot at han er i jevnlig kontakt med landsmannen for å forsøke å lokke ham til Paris Saint-Germain.

Ifølge Daily Express kjemper Liverpool og Tottenham om underskriften til Sheffield Uniteds 20 år gamle midtbanespiller David Brooks.

Manchester City skal også være interessert i å hente inn Riyad Mahrez, som ikke lenger skal være ønsket i Barcelona, for Lionel Messi skal ikke ønske å bli lagkamerat med Leicester-vingen, skriver Don Balón.

Harry Kane har på sin side ingen planer om å bytte klubb, skriver London Evening Standard. Tottenham-angriperen ønsker å spille resten av karrieren for Nord-London-klubben.

Mesut Özil står uten kontrakt etter sesongen, og Arsenal-spilleren kan være aktuell for en retur til La Liga. Ifølge Don Balón er tyskeren ønsket i Barcelona, som vil sende Andre Gomes motsatt vei i en byttehandel.