Vipers ute av Mesterligaen

Vipers Kristiansand er ute av Mesterligaen i håndball for kvinner etter 23-26-tap mot Buducnost Podgorica fra Montenegro.

SLÅTT UT: Linn Jørum Sulland og Vipers. Foto: Pedersen, Terje

Vipers tapte lørdagens skjebneoppgjør i Montenegro med 23-26. Dermed er Vipers-jentene ute av Mesterligaen, men går nå inn i EHF-cupen.

Vipers tok ledelsen 2-1 tidlig i første omgang og var i føringen hele veien fram til pause. På det meste var ledelsen oppe i fire mål, men da pausesignalet gikk var ledelsen halvert, da til 13-11.

I annen omgang gikk Buducnost opp i 14-13 før de norske gjestene noterte seg for scoring.

Etter det så det montenegrinske hjemmelaget seg aldri tilbake, og var en periode oppe i seksmålsledelse. Vipers hentet seg noe inn, men måtte til slutt gå av banen med tremålstap.

Vipers vant hjemmekampen mot Buducnost i Aquarama for en måned siden, men bortekampen endte altså med tap og exit fra Mesterligaen.