Eirin Kristiansen (23) viser frem sin nye kjæreste

God kveld Norge (TV 2): Den tidligere «Bloggerne»-profilen har funnet lykken med Magnus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2014 kom den da 20 år gamle Eirin Kristiansen inn i TV 2-serien «Bloggerne» som et friskt pust.

– Det er en ære at jeg har blitt plukket ut som den nye i gjengen. I starten syntes jeg det var litt ubehagelig å ha et kamera i hælene hele dagen, men det gikk veldig fort over. Til slutt tenkte jeg egentlig ikke så mye over det, sa Kristiansen den gang til TV 2.

I løpet av sesongen fikk seerne bli med på både opp- og nedturer. Åpent fortalte hun om hvordan det var å bli fryst ut av vennegjengen, og om mobbingen hun ble utsatt for det siste året på videregående skole.

I 2016 ga Kristiansen ut en bok som fikk navnet «Miss Independent». I boken skriver bloggeren at hun hadde en far som drakk gjennom hele hennes oppvekst, og at det inspirerte henne til å være selvstendig.

Nå har bergenseren fått seg ny kjæreste, og til God kveld Norge forteller hun hvorfor hun har valgt å holde den nye flammen skjult.

– Det er mange som har lyst til å ødelegge, og det er en av grunnene til at jeg har valgt å holde kjærlighetslivet privat, forteller Kristiansen, og legger til:

– Men samtidig er jeg så trygg på det jeg og Magnus har, at jeg vet at folk kan prøve så mye de vil – men vi vet hvor vi står.

Bloggeren avslutter med en oppfordring til de som vil prøve å ødelegge:

– Come at me, flirer hun.

Se God kveld Norge på TV 2 lørdager klokken 22.15.