KLINTE TIL: Et bilde viser superstjernene Selena Gomez og Justin Bieber kline til under en hockeykamp. Her avbildet sammen i 2011.
KLINTE TIL: Et bilde viser superstjernene Selena Gomez og Justin Bieber kline til under en hockeykamp. Her avbildet sammen i 2011. Foto: Chris Pizzello / AP

Bildebeviset: Sammen igjen!

Superstjernene Selena Gomez (25) og Justin Bieber (23) har funnet tilbake til hverandre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De var barnestjernene som ble til hele verdens drømmepar i 2011, men romansen varte bare et snaut år. Siden den gang har ryktene svirret ved flere anledninger, blant annet i 2013, da Gomez skal ha oppsøkt Bieber under hans besøk i Norge. Det ble imidlertid med ryktene.

Den siste tiden har ryktene rundt musikk-stjernene blusset opp igjen, og denne gang virker det å være svært seriøst.

Paret ble avbildet mens de ga hverandre et solid kyss under Biebers ukentlige hockeykamp i Los Angeles. Kjendis-nettstedet TMZ har fått tilgang til et bilde som viser turtelduenes hete kyss.

Paret har i løpet av den siste tiden blitt avbildet sammen på sykkeltur og mens de gikk tur rundt et vann, noe som naturlig nok har har fått fansen og mediene til å gå av hengslene.

– Selena og Justin er sammen igjen. Selena har alltid hatt følelser for Justin, sa en kilde til det amerikanske kjendisnettstedet Us Weekly i starten av november.

.