IKKE FORNØYD: Cristiano Ronaldo skal ha blitt fornærmet over Real Madrids kontraktstilbud.
IKKE FORNØYD: Cristiano Ronaldo skal ha blitt fornærmet over Real Madrids kontraktstilbud. Foto: Gabriel Bouys

Fotballryktene: – Fornærmet Ronaldo vil bort fra Real

Cristiano Ronaldo har avslått et nytt kontraktstilbud fra Real. Mens Lionel Messi har forlenget sin kontrakt. Les dagens fotballrykter!

Cristiano Ronaldo kan være på vei bort fra Real Madrid.

Portugiseren har kontrakt med Madrid-klubben i tre nye år, men Ifølge den spanske TV-stasjonen El Chinguito ønsker han å forlate klubben allerede etter sesongslutt.

Grunnen skal være at Ronaldo har blitt fornærmet over Real Madrids nye kontraktstilbud, som han mener er altfor dårlig.

I katalonias hovedstad er imidlertid ståa en helt annen. Lionel Messi har nemlig endelig signert en ny kontrakt med Barcelona, melder Sky Sports.

Det er La Liga-presidenten Javier Tebas som hevder dette:

– Messis kontrakt har blitt fornyet. Kontrakter er offisielle når de blir signert, ikke når de blir annonsert. Messi har signert med Barcelona med mindre jeg har blitt løyet til, sier Tebas ifølge Sky Sports.

Arsenal kommer sannsynligvis ikke til å prøve seg på Thomas Lemar i sommer. London-klubben fikk avvist et bud på nærmere 900 millioner kroner på Deadline Day, og det var forventet at de ville forsøke å lande en avtale etter sesongen.

Mirror skriver imidlertid at det er lite trolig. Arsenal og Arsène Wenger frykter at Monacos krav, i tillegg til den økende interessen fra andre klubber for spilleren, vil gjøre en avtale umulig.

David Moyes ønsker å hente Brightons midtstopper Lewis Dunk (25) til West Ham, skriver Mirror. Moyes tok over for sparkede Slaven Bilic tidligere denne måneden og har allerede fått på plass et solid støtteapparat. Nå har han latt seg imponere av Dunks gode prestasjoner i Brighton-trøyen og vil gjøre ham til sitt første kjøp.

Everton har ennå ikke fått på plass en permanent erstatter for Ronald Koeman. Tidligere denne uken ble det kjent at de fikk avslått et bud på Watfords suksesstrener Marco Silva. Ifølge The Times skal de ha tilbudt Watford nærmere 90 millioner kroner for Silva.