Tirsdag morgen lokal tid ble en 60 år gammel mann, Ronald Felton, skutt og drept i byen Tampa i Florida.

Hendelsen skjedde i nabolaget Seminole Heights, og er det fjerde drapet på bare en måneds tid i området, ifølge NBC.

Politiet mistenker nå at samme person står bak drapene.

En talsmann for Tampa Police Department understreker at de ikke vet om drapene har sammenheng, men vil etterforske det slik frem til det eventuelt kan utelukkes.

– Akkurat nå behandler vi det som om det er relatert, helt fram til vi kan utelukke det, sier Brian Dugan, politisjef i Tampa Police.

– Vi må ta denne gjerningspersonen

Byens ordfører, Bob Buckhorn, holdt en pressekonferanse etter det siste drapet.

– Vi trenger at folk tenker gjennom alt de hørte i går kveld, og alt de så denne morgenen. Vi må ta denne gjerningspersonen før vi må gi enda en familie beskjed om at deres elskede er død, sa han.

9. oktober ble Benjamin Mitchell (22) skutt og drept. Noen dager senere, 13. oktober, ble 32 år gamle Monica Hoffa funnet drept. Anthony Naioba (20) ble drept 19. oktober i det samme nabolaget.

Preget nabolag

Etter de grusomme drapene har innbyggerne i Seminole Heights fått en annen hverdag. Politiet har gjennomført avhør av flere naboer og ifølge CNN har de også advart folk om å gå ute alene om kveldene.

– Det er opprørende. Vi har et nabolag som blir holdt som gissel. Vi har gode mennesker som lever i dette samfunnet, som er livredde. Vi har vært her den siste måneden, og du kan ikke gå 100 meter uten å bli stoppet av en politibetjent, sier ordfører Buckhorn.

Politet har også bedt folk om å sjekke at eventuelle våpen de eier ikke er stjålet.