VILL HA KAMP: Emil Meek er tydelig på at han ønsker en kamp før slutte av året om den planlagte kampen faller igjennom. Bildet tatt før han første UFC-kamp i 2016.
VILL HA KAMP: Emil Meek er tydelig på at han ønsker en kamp før slutte av året om den planlagte kampen faller igjennom. Bildet tatt før han første UFC-kamp i 2016. Foto: Åserud, Lise

Visumtrøbbel for UFC-Meek setter kamp i fare

Emil Meek er satt opp på UFC-arrangementet som går av stabelen i Las Vegas 30. desember. Nå må han kanskje trekke seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MMA-utøver Emil "Valhalla" Meek (29) skal gå sin første kamp mot en rangert UFC-utøver i slutten av året, men nå står kampen i fare.

Forsinkelser

Meek er satt opp mot Kamaru Usman, som også er kjent som "The Nigerian Nightmare". Usman er rangert som nummer 12 i UFCs weltervekt-divisjon.

Tirsdag kveld la Meek ut en melding på sin Facebookside hvor forteller at kampen er i fare.

– Jeg har akkurat mottatt informasjon om at det er noen forsinkelser med visumet mitt og at UFC kanskje må planlegge en ny kamp dersom jeg ikke blir klargjort i løpet av noen få dager, skriver Meek.

Villig til å slåss

Meek skriver i Facebook-innlegget at han har tilbudt seg å fylle inn dersom noen må trekke seg fra andre kamper i andre deler av verden. Han trekker spesielt frem UFC-arrangementet i Canada 16. Desember som en mulig arena. I det arrangementet går det seks kamper i hans vektklasse og tre av utøverne som er satt opp til kamp er rangert blant de ti beste, blant andre tidligere weltervekt-mester Robbe Lawler.