Fotballryktene: – Bale blir solgt neste sommer

Mens Tottenham er interessert i Premier League-åpenbaring. Få dagens rykter!

Spanske AS skriver at Real Madrid omsider har bestemt seg for å kutte samarbeidet med skadeplagede Gareth Bale. Waliseren kommer til å bli solgt neste sommer, og målet for den spanske giganten er å hente Kylian Mbappé.

Se Claus Lundekvams møte med en purung Gareth Bale i videovinduet øverst på siden!

Le 10 Sport skriver at Antoine Griezmann snyter Manchester United og heller går til Barcelona. Atlético Madrid-stjernen skal angivelig ha inngått en intensjonavtale med Barcelona.

Brasilianske Richarlison har vært en åpenbaring for Watford i Premier League denne sesongen. Den 20-årig angriperen har allerede fanget interessen til flere storklubber, blant dem er Tottenham, skriver Mirror.

Daily Mail melder at Watford har avslått Evertons ønske om å hente manager Marco Silva til den ledige jobben på Goodison Park.

Manchester United har sjekket muligheten for å hente den argentinske venstrebacken Enzo Diazo, skriver Daily Mail. 21-åringen spiller til daglig i andredivisjonsklubben Agropecuario.

Mesut Özil har under ett år igjen av kontrakten med Arsenal, og nå kan tyskeren være på vei tilbake til Spania. Atlético Madrid skal ifølge The Sun ha vært i kontakt med den tidligere Real Madrid-spillerens representanter.

Emre Can har ikke forlenget kontrakten med Liverpool og kobles stadig til andre klubber. The Times skriver at Borussia Dortmund følger situasjonen tett. Can ønsker en utkjøpsklausul i en eventuell ny kontrakt med Liverpool.

Samtidig skriver Mirror at Liverpool er favoritter til å signere en tidligere kjenning i januar - nemlig Barcelonas Javier Mascherano.

Russiske sport-express.ru skriver at Leicesters Ahmed Musa er åpen for en overgang til Leonid Slutsky og Hull. Den 25-årige angriperen spilte under Slutsky i CSKA Moskva.

Daily Mail skriver at West Bromwich har kastet seg tilbake i kampen om Fenerbahce-midtbanespiller Josef de Souza. 28-åringen var koblet til West Brom i forrige overgangsvindu.