Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zlatan Ibrahimovic ga seg på det svenske landslaget etter EM-sluttspillet i fjor sommer, men Manchester United-spissen kan være tilbake for Sverige i VM.

Se sammendrag fra svenskenes bagd i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!

Sverige slo Italia over to kamper og er klare for neste års mesterskap i Russland. Det har fått mange til å tenke tanken at 36 år gamle Ibrahimovic kan gjøre et nytt landslagscomeback for Sverige.

Agenten hans, Mino Raiola, er slettes ikke fremmed for tanken om å se klienten i VM.

– Om det er opp til meg, så skal jeg komme og levere ham personlig, skriver Raiola i en tekstmelding til Expressen.

Zlatan Ibrahimovic er mestscorende svenske landslagsspiller gjennom tidene med 62 mål på 116 landskamper. Den tidligere Juventus- og Milan-spissen har ikke latt det svenske VM-avansementet gå upåaktet hen. På Twitter har han delt et bilde av det svenske laget med teksten «We are Zweden».

Sebastian Larsson ville ikke snakke om sin tidligere landslagskamerat etter kampen på San Siro.

– Det spørsmålet tar vi en annen dag, sa Hull-spilleren ifølge Expressen.

Landslagssjef Janne Andersson kunne knapt tro det da spørsmål om Zlatan dukket opp tidlig på pressekonferansen etter tirsdagens 0-0-kamp i Milano. Sverige sikret VM-plassen med 1-0 sammenlagt.

– Det er helt utrolig! Denne spilleren ga seg på landslaget for ett og et halvt år siden, og fortsatt snakker vi om ham. Vi har et lag som har utrettet en bragd i denne kvalifiseringen, så snakk om spillere som har utrette dette, sa Andersson.

Ibrahimovic pådro seg en alvorlig kneskade for Manchester United på tampen i april, men fikk likevel fornyet kontrakten. Manager José Mourinho uttalte nylig at han har tro på å se svensken tilbake på banen før nyttår.