ANMELDER TRUSLER: «Farmen»-deltaker Amalie Snøløs tar et kraftig oppgjør med TV-seere, etter å ha fått drapstrusler og forespørsler om prostitusjon.
ANMELDER TRUSLER: «Farmen»-deltaker Amalie Snøløs tar et kraftig oppgjør med TV-seere, etter å ha fått drapstrusler og forespørsler om prostitusjon. Foto: TV 2

Amalie Snøløs (21) trues på livet etter «Farmen»-sabotasje

– Folk skriver at jeg burde vært død og at jeg aldri burde blitt født, fortviler Amalie Snøløs (21), som nå sier hun vil politianmelde drapstruslene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På Facebook tar «Farmen»-deltaker Amalie Snøløs (21) et kraftig oppgjør med TV-seere som sender henne meldinger.

«Har ikke sagt så mye om «Farmen» i sosiale medier, men tenke jeg skulle lette litt på sløret nå. Hvor skal jeg starte. «Farmen» var virkelig et eventyr, og en utrolig flott opplevelse alle hadde hatt godt av», starter innlegget hun la ut mandag formiddag.

I innlegget forteller hun at hun er sjokkert over hvor korttenkte enkelte er.

«Til selve poenget: Jeg er faktisk sjokkert over hvor korttenkte enkelte er. Skriv om meg og snakk om meg. Men ikke send meg melding på verken telefon eller Facebook med drapstrusler eller spørsmål om hvor mye jeg tar i timen!».

– Sier jeg aldri burde ha blitt født

I innlegget skriver Snøløs at hun blir flau på voksne menneskers vegne. «som sitter bak tastaturet og skriver i vei».

– Jeg får meldinger fra folk som skriver til meg og sier at jeg burde vært død, at jeg aldri burde blitt født, og at jeg hadde spart verden for mye lidelse hvis jeg ikke ble født, sier Snøløs til TV 2.

Og:

– Det er mannfolk i 50-årene som ringer om natta og spør hvor mye jeg tar i timen, og det er folk som sender meg helt ville bilder. Jeg har hatt så lyst til å legge ut skjermdumper, men jeg har bestemt meg for å ikke svare med samme mynt, sier hun.

Snøløs forteller TV 2 at hun kommer til å anmelde drapstruslene.

– Nå går jeg til politiet, for sånn kan folk rett og slett ikke holde på. Det tok fullstendig av etter at jeg saboterte på gården, sier hun, og sikter til da hun i et ukesoppdrag på gården saboterte flatbrødbaksten.

TVEKAMP: Amalie Snøløs havnet i øksekast-duell mot Sunniva Dortea Thorsen (30) i «Farmen». Amalie vant. Foto: TV 2
TVEKAMP: Amalie Snøløs havnet i øksekast-duell mot Sunniva Dortea Thorsen (30) i «Farmen». Amalie vant. Foto: TV 2

Hele Norge mener noe

Hun forteller TV 2 at hun frem til nå ikke har reagert på henvendelsene – men at hun valgte å skrive Facebook-innlegget og vil politianmelde truslene etter å ha fått fere kommentarer som angår familien hennes.

«Jeg vet at vi skal tåle at hele Norge mener noe. Vi har takket ja til reality. Det hører med. Men ikke send meg meldinger og fortell hvor synd det er på familien min som fikk meg.».

I innlegget takker hun samtidig alle som har sendt henne støttemeldinger.

Se «Farmen» på TV 2 mandag, onsdag og søndag. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.