Skadet Mané tilbake fra landslagssamling

Potensielt dårlige nyheter for Jürgen Klopp og Liverpool.

Det senegalesiske fotballforbundet bekrefter at Sadio Mané har dratt hjem fra landslagssamlingen etter å ha fått kjenning med en skade.

I pressemeldingen, gjengitt av Liverpool Echo, blir det informert om at skaden Mané har fått en kjenning med etter kampen mot Sør-Afrika fredag, er den samme som holdt ham ute av spill i nesten én måned.

Avgjørelsen ble tatt i samråd mellom Senegals fotballforbund og Liverpool for at Mané skal kunne bli helt frisk igjen. Rødtrøyene vil strekke seg langt for at deres stjernespiller skal holde seg skadefri og sendte fysioterapeut Scott McAuley med 25-åringen på samlingen.

Liverpools verdifulle angrepssiller var tilbake i spill mot West Ham forrige helg, og nå må man krysse fingrene på Merseyside for at returen fra landslaget kun er gjort for å forhindre et langvarig skadeavbrekk.

Det er naturligvis en bekymring at hamstring-skaden igjen er på agendaen, og det er avgjørende for oss å overvåke og taklet det i de kommende dagene, sier Klopp til Liverpools hjemmesider.

Førstkommende lørdag er Liverpool tilbake i aksjon i Premier League igjen med hjemmekamp mot Southampton, Manés gamle klubb.

Mané åpnet sesongen friskt og scoret i de tre første serierundene, før han ble utvist i storkampen mot Manchester City i fjerde serierunde.