Neymar får slakt etter tårene:

«Iscenesatt,» «krokodilletårer,» «latterlig!»

Neymars tårer har skapt reaksjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Neymar sjokkerte ved å forlate en pressekonferanse gråtende fredag kveld.

Se opptrinnet i videovinduet øverst!

Grunnen skal være alle ryktene rundt ham og hans person. Ifølge flere spanske medier har Neymar rukket å komme på kant med både trener og lagkamerater på den korte tiden han har vært i den franske hovedstaden.

Han ble også forsvart av sin landslagstrener Tite for reaksjonene sine mot de japanske spillerne. Neymar var tydelig misfornøyd hver gang han ble taklet i privatlandskampen som Brasil vant 3-1.

Det har som ventet fått mange til å reagere. ESPNs ekspert Julien Laurens og de tidligere fotballspillerne Craig Burley og Paul Mariner tok for seg episoden i ESPN FC og de var ikke i tvil om hva de syntes om Neymars opptreden.

– Det var en iscenesatt pressekonferanse, sier Craig Burley.

– Tror du Neymar og Tite satt seg ned og sa «la oss gjøre dette»?

– Å, kom igjen. Ja, det tror jeg de gjorde. «Og forresten: Ta med krokodilletårene dine».

Paul Mariner var ikke nådigere.

– Han er den eneste toppspilleren som noen gang har gått til treneren og bedt ham om å forsvare ham på pressekonferansen. Å bli taklet er en del av fotballen. Det er latterlig!

Han fikk støtte av den kjente fotballeksperten Julien Laurens.

– Alle store spillere kjenner press, men han er den eneste som gråter på pressekonferansen. Ingen andre gjør det. Alt som skrives er kanskje ikke sant, men han er tjuefem år, han er en voksen mann, så jeg synes det var altfor mye.

Se opptrinnet i vidoevinduet øverst og døm selv!